1 éve

Hamarosan megszületik Gönczi Gábor kislánya: „A fellegekben járok!”

A TV2 népszerű híradósa és felesége izgatottan várják második gyermekük érkezését. Több részlet is kiderült a babavárás kapcsán.

Elkezdődött a visszaszámlálás, bő egy hónap múlva a karjaiban tarthatja születendő kislányát Gönczi Gábor. A híradós és felesége, Ildikó már nagyon várják, hogy bővüljön a család.

A babavárassal kapcsolatos részleteket és érzéseiket a Hot! Magazinnak árulták el a boldog szülők. Többek között az is kiderült, hogy nemcsak Ildikó, de férje is szülési szabadságot fog kivenni. Gábor ugyanis mindenben támogatni szeretné szerelmét!

Gönczi Gábor és felesége fontos és felelősségteljes döntést hoztak
Fotó: Ripost

„Szülésfelkészítő tanfolyamra jártunk, könyveket olvastam arról, hogy milyen apának lenni. Azóta megéltem az egészet, és most úgy érzem, mindent tudok. Azt viszont el sem tudom képzelni, milyen lehet egy kislány apukájának lenni. Korábban azt sem gondoltam, hogy egy kisfiú iránt lehet ilyen végtelen imádatot érezni. Mintha egy test lennénk Áronnal, elképesztő! Nem tudom, mi lesz ezután, most is teljesen a fellegekben járok! Én is szülési szabadságra megyek” – jelentette ki végtelen örömmel Gábor második gyermeke érkezése kapcsán a Hot! magazinnak.

Ha további részleteket szeretnétek megtudni, hogyan várják és miként készültek fel kislányuk érkezésére a Göncziék azt a csütörtöki Hot! Magazinból tudhatjátok meg!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!