1 éve

„Egy hangot hallottam” – földöntúli erőknek köszönheti az életét Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltánnak nincs szerencséje a volán mögött, ugyanis az elmúlt hat évben már három autóbalesetet is szenvedett.

Bereczki Zoltán múlt pénteken tartott a Balatonra kislányával és várandós kedvesével, Bata Évával, mikor autóbalesetet szenvedtek. Lapunk is beszámolt róla, hogy szerencsére sérülés nélkül megúszták a karambolt, csupán Évát szállították elővigyázatosságból mentőhelikopterrel kórházba, ám a vizsgálatok mindent rendben találtak.

Bereczkinek ez már nem az első balesete. A színész az elmúlt hat év alatt háromszor szenvedett autóbalesetet. Úgy tűnik, az égiek nagyon vigyáznak rá, ugyanis szerencsére egyszer sem sérült meg.

Bereczki Zoltán három autóbalesetet szenvedett / Fotó: Sulyok László

2015-ben munka után, éjszaka tartott hazafelé, egy fékezésnél kitört az autója egyik féktárcsája, a fékpedál pedig bezuhant a lába alatt. Csak egy pillanaton múlt, hogy nem vesztette el az irányítást. Egy évvel később is csak a szerencsén múlt, hogy nem történt nagy baj, egy figyelmetlen autós nem állt meg a stoptáblánál, és belerohant Bereczki luxusautójába.

Fentről vigyáznak rá

„Sokszor van olyan érzésem, hogy fentről vigyáznak rám. Apró dolgokban is, de volt egy kirívó eset, amikor egy kanyargós úton egy hangot hallottam, ami azt mondta: lassítsak. Szó szerint, hogy „vedd le a pedálról a lábad”! Így is tettem, és pontosan a kanyar után kiugrott elénk egy szarvas. Ha azzal a sebességgel megyek, ahogy mentem, akkor telibe csapom, így meg pont elkerültük az ütközést. Erre nem találtam más magyarázatot, mint hogy az ezoterikus világból kaptam jeleket – idézte a Blikk az Utazás a lelked körül című műsorból Bereczkit, aki úgy döntött, a baleset ellenére sem marad otthon.

A baleset után egy spirituális helyet látogatott meg. Pilisszántó határában lévő Gyógyító Csillagot keresték fel Évával, amely az ezotériában hívő emberek szerint csodás gyógyító erővel bír.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!