1 éve

Deák Bill Gyula és felesége megkapta a koronavírus elleni vakcinát

Végre fellélegezhetett a legendás zenész, aki nagyon félti betegeskedő feleségét a koronavírustól.

Deák Bill Gyula hetek óta várta, hogy végre megérkezzen az értesítés, mikor és hol jelenjen meg a koronavírus elleni védőoltásért.

„Túl vagyunk az oltáson, a feleségemmel együtt kaptam meg a Moderna vakcinát. Szerencsére semmilyen mellékhatás nem volt, még csak hőemelkedésünk sem, az injekció helyét már nem is érezzük” – kezdte a Borsnak a legendás zenész.

Marika tavaly infarktust kapott, de most a légzésével van gond
Fotó: Bors

„Nekem teljesen mindegy volt, melyikkel oltanak be, csak már azt szerettem volna, hogy legalább az elsőt megkapjuk. Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor kell mennünk a másodikért, várjuk az értesítést. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nagyjából három-négy hét múlva lesz esedékes. A feleségem állapota miatt továbbra sem merjük elhagyni az otthonunkat, bár azt mondták, az oltás után két héttel alakul ki a védettség. Állapota nagyon ingadozó, olyan, mint az időjárás, egyik nap jól van, másik nap rosszabbul” – mesélte Deák Bill, aki féltve óvja feleségét, akinek már volt egy infarktusa, majd pedig kapott egy komoly, légzési nehezítettséggel járó tüdőbetegség is.

Deák Bill Gyula azt is elárulta, hogy számára és persze a zenekarának is már nagyon hiányzik, hogy felléphessenek és láthassák közönségüket.

„A zenekarral egyelőre még nem merünk tervezni, annak ellenére sem, hogy vannak ígéretek, felkérések, de aláírt szerződéssel még nem rendelkezünk. Majd csak beindul újra az élet. Azt üzenem az olvasóknak, vigyázzon mindenki magára, és oltassák be magukat, mert ez az egyetlen lehetőségünk, hogy megvédjük az egészségünket. Mindenkinek egy élete van, vigyázzunk egymásra” – árulta el a zenész.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!