1 éve

Komoly döntést hozott Weisz Fanni és szerelme, most mindent bevallottak

Fordulóponthoz érkezett Weisz Fanni élete szerelmével, Bókay Gergővel!

Weisz Fanni és kedvese nemrég úgy döntöttek, hogy közel fél év után eljött az ideje, hogy összebútorozzanak és megkezdjék közös életüket.

Fotó: Ripost

Nem tartom korainak a közös otthont, hiszen nagyon sok időt töltünk együtt és az az állapot, hogy néha nem tudom, mikor hol van egy-egy ruhám vagy cipőm, már nem kényelmes. Úgy érzem, a kapcsolatunk elérkezett arra a pontra, hogy magasabb szintre emeljük – mesélte a Blikknek Fanni. „Gerivel sokat beszélgetünk, ugyanúgy gondolkozunk az életről és a család fontosságáról, a bizalomról és az összetartozásról.”

Fanni megsúgta, azt is megvitatták, hogy milyen szempontok alapján válasszák ki új otthonukat.

Fontos volt, hogy tágas legyen, mert szeretem a nagy, világos tereket, és az is sokat számított, hogy hangulatos legyen a lakás. A bútorvásárlás, a kiegészítők keresgélése feladja a leckét, az biztos, mégis nagyon izgalmas időszak ez. Jó, hogy Gergővel az ízlésünk is megegyezik, így nem is volt vita semmiben, mindketten fehér falakat akarunk, színes kiegészítőkkel„ – mondta Fanni, aki nagyjából egy hónap múlva veheti birtokba új otthonát szerelmével.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!