1 éve

Megdöbbentő ok miatt tiltották le a Bikini koncertjét

Mindössze fél óráig tarthatott a zenekar koncertje a Facebook közösségi oldalon, majd váratlanul tiltást kaptak.

Megdöbbentő véget ért a legendás Bikini együttes online koncertje. Már egy hónappal korábban beharangozták a rajongóknak a fellépést, de arra senki nem számított, hogy ilyen botrányos véget fog érni.

A 26. perc után letiltotta a Facebook a zenekar fizetős, élő buliját arra hivatkozva, hogy nem a zenekari tagok saját dalaik jogtulajdonosai.

Fotó: Bors / Bánkúti Sándor

„Mivel folyamatosan figyeltük a képernyőt, azonnal észleltük, hogy megállt a közvetítés” – mondja a Bors megkeresésére D. Nagy Lajos, a Bikini énekese. „Először nem értettük, mi történt, gondoltuk, gyenge az internet, majd felvetettünk még jó pár problémalehetőséget, de nem találtuk a megoldást. A leggyorsabb ötletnek az bizonyult, ha átmegyünk a YouTube-ra, szerencsére oda tudtak velünk jönni az adást néző rajongók is.”

A Bikini együttes olyan élő koncertet szeretett volna adni, amely során levetítenek egy korábbi koncertfilmet is, majd örömzenéléssel egybekötött, interaktív közönségtalálkozó kezdődött volna. Hosszú heteken keresztül készültek rajongóikkal ilyen formán újra találkozni. Szerették volna egy kicsit újra zenésznek érezni magukat, ám a félreértés és a botrány után is sikerült megőrizniük a jó hangulatot.

„A Facebookkal nyilván hónapokig levelezünk majd, mire megnyugtató megoldása lesz az ügynek, már, ha lesz, de mi addig sem szeretnénk eltűnni a rajongóink szeme elől, sőt! Mivel ez a megcsonkított koncertünk is kiváló hangulatú volt, és nagy igény van a folytatásra, havonta rendezünk egy ilyen élő bulit, de természetesen nem a Facebookon” – tette hozzá D. Nagy Lajos.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!