1 éve

Nem titok többé, ők örökölhetnek Pécsi Ildikó után

Egy valami közös az örökség várományosaiban!

Bár az örökös kiléte egyelőre rejtély, az biztos, hogy Pécsi Ildikó mesés vagyont hagyott maga után! A Ripost összeszedte, pontosan mit is örököl az, akit Ildikó megnevezett a titkos testamentumban!

Fotó: MTVA

Nos, például Ildikó budai, Cseppkő utcai impozáns lakását, valamint négy gödöllői telket is. Ezek mellett nyilvánvalóan a gyönyörű gödöllői házat is, az Ildikó számára oly kedves kerttel, ahol mindig szívesen időzött.

De vajon kik jöhetnek számba örökösként? Nos, hárman is pályáznak a mesés hagyatékra és egy valami közös bennük: mindhármukat Csabának hívják.

Az egyik jelölt nyilvánvalóan a színésznő fia, Szűcs Csaba.

Pécsi Ildikó és Szűcs Csaba tavaly augusztusban, Lajos bácsi temetésén
Fotó: Sulyok László

Bár viszonyuk az utóbbi években megromlott, később kibékültek és elásták a csatabárdot. A második számú esélyes Ildikó unokája, Csabika, akivel a színésznő szintén rendezte a korábbi nézeteltéréseket. Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba szintén örökölhet, ő volt ugyanis az, aki az elmúlt húsz évben végig a színésznő mellett állt és aki Ildikó legfőbb bizalmasa, minden titkok tudója lett.

Fotó: Facebook

„Való igaz, hogy Ildikó a halála előtt nem sokkal mindent újra átgondolt, és megfogalmazott egy új végrendeletet. Mivel az későbbre datálódik, azt kell figyelembe venni, de természetesen a tartalmáról nem beszélhetek” – mondta lapunknak L. Péterfi Csaba.

Ám hogy a három Csaba közül végül ki lesz az elképesztő örökség új tulajdonosa, az egyelőre talány.

Az örökség részleteit keresd a Ripost napilap keddi számában!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!