1 éve

Gregor Bernadett: „Inkább egy tűszúrást vállalok, mintsem még egyszer a koronavírust”

Már hosszú ideje védőoltáspárti a színésznő. Bernadett úgy gondolja, ennek köszönheti, hogy az évek során nem maradt el előadása.

Immáron tíz esztendeje, hogy folyamatosan minden évben felveszi az influenza elleni védőoltást Gregor Bernadett. Annak idején a H1N1 elleni vakcinával is beoltatta magát, de nem tapasztalt semmilyen mellékhatást.

Ám a színésznő senkit nem szeretne rábeszélni a koronavírus elleni vakcina beoltására, de azt sem szeretné, ha megpróbálnák őt lebeszélni róla.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Mindenkinek a döntését tiszteletben tartom, de ugyanezt várom el fordítva is. Nem egy ismerősöm próbált lebeszélni az injekcióról, de én inkább egy tűszúrást vállalok, mintsem még egyszer a koronavírust” – vallotta be a színésznő a Borsnak, aki december közepén, karácsony előtt kapta el a vírust. Fertőzöttsége miatt leghamarabb júniusban oltathatja be magát, de reméli, addigra már csak egy rossz emlék lesz az egész.

„Elment az ízlelésem és a szaglásom is, ami a mai napig nem jött vissza százszázalékosan. Nagyon megijedtem, mert soha nem szoktam beteg lenni. Amióta oltatom magam, soha egyetlen előadásomat nem kellett lemondanom betegség miatt, s míg mások lázzal, megfázással küzdöttek, addig én az oltások miatt védve voltam a vírusoktól. (...) Bár én viszonylag szerencsésen megúsztam, mert gyorsan átment rajtam, de még a lehetőségét sem szeretném megadni annak, hogy magamat vagy a családomat ilyen veszélynek tegyem ki” – szögezte le a 48 esztendős családanya.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!