1 éve

Rá sem ismerni: közel 20 kilót fogyott Kandász Andrea

Az elmúlt négy hónapban majdnem 20 kilót fogyott Kandász Andrea.

A magyar műsorvezető a karantén alatt szedett fel pár kilót, ám a nyár elején úgy döntött, hogy változtat.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Mitől fogytam 20 kilót ? Egyáltalán miért híztam megint el ?🤪-kérdezhetnétek, hiszen az Ázsia Expresszben a rengeteg kihívás, éhezés, folyamatos rohanás, az időnként 60 fokos ázsiai hőmérséklet éppen 1 éve leolvasztott rólam 16 kilót, amit ez év elejéig csodásan tartottam is? Erről is mesélek Nektek, ma először a Mokka vendégeként beszéltem róla, és a következő hetekben nagyon sok médiumban, és természetesen itt, a közösségünkben is. Hogy miért mondom el ? Hogy miért nem magánügy ? Egyrészt, ha valaki elégedett és boldog a súlyával, ha több is, mint , amit ideálisnak tart a BMI index és az egészsége is rendben, akkor ezzel semmi baj . De! Én, miután június 15. – én rájöttem, hogy “le sem merem írni” kiló vagyok, bár ez számított legkevésbé, hiszen az csak egy szám, bár mellbevágó numera volt, de amikor kiderült , hogy a ruháimat nemhogy begombolni nem tudom, de a nadrágjaim még a térdemig sem jönnek fel, akkor magam alá zuhantam. Önsajnálat, önhibáztatás, megint hogy lehettem ilyen hülye, majd jött a düh, a félelem és rengeteg negatív érzés . És ez nem amiatt van, mert meg akarnék felelni másoknak, hanem azért , mert én éreztem rosszul magam így a bőrömben. Az Ázsia Expressz után szerettem megint merészen öltözködni , bármit felvehettem, szivesen néztem vissza a műsorokat, amelyekben a tv-Ben szerepeltem. Június 15.-én ez az érzés változott meg. A súlyom és a külsőm bekorlátozott, elsősorban persze magamban, pedig én szeretek szárnyalni . És tudjatok mi a durva ? Hogy hónapokon keresztül nem vettem tudomást a hízási folyamatról, fals önképet hazudtam magamnak . Az a június 15.-ei pillanat olyan volt,mintha felébredtem volna. Döntöttem!!Minden csak rajtam múlik . Az én testemet és lelkemet csak én tudom trenírozni. Nem várhatok másra . És nem holnap, hanem ma kezdem . És tudom , hogy eddig eljutni a legnehezebb, a “ma kezdem” -ig. És a hogyan csináljam? Tudom, hogy sokan szenvedtek attól , hogy nem találjátok a választ. Ezért szeretnek segíteni az én történelemmel. Folyt. Köv . ! Ölelés ! #testemlelkem #kandászandivagyok #kandivagyok #azanyukáknagykövetevagyok #azutazásnagykövetevagyok #kandaszandrea #mokka #tv2 @kandaszandrea @szuloszoba @tv2mokka

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés,

„Miután június 15-én rájöttem, hogy “le sem merem írni” kiló vagyok, bár ez számított legkevésbé, hiszen az csak egy szám, bár mellbevágó numera volt, de amikor kiderült, hogy a ruháimat nemhogy begombolni nem tudom, de a nadrágjaim még a térdemig sem jönnek fel, akkor magam alá zuhantam. Önsajnálat, önhibáztatás, megint hogy lehettem ilyen hülye, majd jött a düh, a félelem és rengeteg negatív érzés. És ez nem amiatt van, mert meg akarnék felelni másoknak, hanem azért, mert én éreztem rosszul magam így a bőrömben„ – kezdte közösségi oldalán Kandász Andrea, aki június 15-én döbbent rá, hogy ideje változtatni és a 86 kilóból lefaragni.

„Döntöttem! Minden csak rajtam múlik. Az én testemet és lelkemet csak én tudom trenírozni. Nem várhatok másra. És nem holnap, hanem ma kezdem. És tudom , hogy eddig eljutni a legnehezebb, a “ma kezdem”-ig” – folytatta.

Kandász Andrea a kívánt eredményt szenvedés nélkül érte el, sokkal több zöldséget és fehérjét kezdett el enni. „Ja, és volt még egy titkos fegyverem: van tesztnadrágom és tesztszoknyám, amik először nagyon kicsik voltak. Heti kétszer felvettem, és minden alkalommal közelebb került a gomb és a lyuk. Amikor először sikerült begombolni, az számomra felért egy külföldi utazás okozta örömmel” – idézte Andi szavait a Blikk.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Napi balfék: Jakab kidobta a mamuszt

origo.hu

Putyin megüzente, mikor lesz béke

borsonline.hu

Áll a forgalom Budapesten, durva baleset történt a Rákóczi híd alatt

ripost.hu

Brutális kánikula: ilyen időjárás vár ránk hétfőn

hirtv.hu

Megelégelték az olaszok Ukrajna felfegyverezését

travelo.hu

Hamarosan jön a Mini Mozdonyok Nagy Napja Szarvason!

ripost.hu

Magyar lányt vett feleségül a futballsztár Pellé

ripost.hu

Újabb halálos cápatámadás történt Egyiptom

ripost.hu

Ne kopogtasd a dinnyét! Itt a biztos módszer, hogy kiválaszd a legjobbat

További cikkek

FÜLES

Figyelem! Keressük Bochkor Gábor egyéjszakás kalandját

FÜLES

Ez vezethetett Zámbó Krisztián szakításához?

FÜLES

Jolly szerint Suzy miatt kell albérletben élnie

FÜLES

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

FÜLES

Jolly albérletbe kényszerül, de több tízmilliós autópark van az udvarban? - videó

FÜLES

Kitálalt a bennfentes: "Cirkuszi állatként vonszolta magával Harryt Meghan"

FÜLES

Vihar előtti csend? Ez történt a TV2 milliós adósságot öröklő sztárjával

FÜLES

Árulkodó jelek: Ismét szingli Szabó Ádám?