2 éve

Nagy bejelentés tett Ördög Nóra, eldőlhet a kisbolt sorsa

Az elmúlt időszakban kisebb botrány alakult ki az autók miatt.

Az akarattyaiak egyrészt örülnek Ördög Nóra és Nánási Pál boltjának, hiszen van hol vásárolni, jó kávét tudnak inni, viszont sok problémát okoz a kíváncsi áradat a szűk utcában.

Naponta több százan tódulnak be egy kávéra vagy sütire, így a megszokott nyugalom megszűnt. A múlt héten már arról szóltak a hírek, hogy a helybeliek népharagja zúdult a sztárpárra a megnövekedett autós forgalom miatt. Ördög Nóra és Nánási Pál keresi a megoldást, de egy fontos kéréssel fordultak a vásárlóik felé is.

Fotó: Sulyok László

„Az előző vlogunkban elmondtuk, mennyire kedvesek a helyiek, jól állják a sarat, hiszen az elmúlt időszakban elég nagy forgalomnövekedés történt ebben a picike városban. Azóta kiderült, hogy nem mindenki bírja ezt olyan jól. Én tényleg megértem azokat, akik ez ellen most felszólaltak, hiszen nagy változás történt ahhoz képest, ami korábban volt. Viszont az egész ügynek a megoldása nem a mi kezünkben van” – kezdte a videóban Nóri, aki elárulta: nagyon sokan ügyködnek azon, hogy élhető legyen a környezet mindenki számára. Emellett ők is próbálják megtalálni a legjobb megoldást.

„Szerettünk volna a környéken egy-két olyan ingatlant kibérelni, amivel tudjuk növelni a parkoló területeket, de ez nem sikerült. De nem csak a parkolással van a baj, hanem a forgalommal is. Parkolóhelyet varázsolni most hirtelen nem tudunk, ezért az egyetlen, amit tehetünk, hogy beszélünk a problémáról” – folytatta Nánási, aki Nórával együtt azt tanácsolja, hogy a vásárlók a nagyobb parkolóban hagyják az autójukat és onnan sétáljanak el a kisboltig. Ennek érdekében a műsorvezető és férje lemérte, mennyit kellene gyalogolni, de több alternatív lehetőséget is megosztottak a rajongókkal. Szeretnék, ha a boltjuk a jövőben is üzemelne, ehhez pedig szükségük van arra, hogy a szomszédok nyugalomban élhessenek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!