2 éve

Két hónapig nem mozdult ki otthonról a magyar sztárpár

Cinthya Dictator és Molnár Tamás komolyan vették az óvintézkedéseket.

Az elmúlt két hónapot a négy fal között töltötte Cinthya Dictator és Molnár Tamás! A szerelmesek a koronavírus-járvány miatt döntöttek úgy, hogy karanténba vonulnak, ugyanis a fotóművész immunrendszere nagyon gyenge. Cinthya már sokszor hangoztatta a közösségi oldalán, hogy több betegséggel is küzd, amelyek megnehezítik az életét, így nem szerettek volna kockáztatni.

2013-ban nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak nála az orvosok, de a kemoterápiás kezeléseknek köszönhetően felépült a betegségből, így érthető, hogy miért óvatos.

Fotó: Molnár Tamás / Instagram

„Nekem eléggé gyenge az immunrendszerem, ezért az elmúlt két hónapban ki sem mozdultunk a lakásból. Szó szerint bezárkóztunk! Tomi nagyon féltett, de tudtuk, hogy együtt túl leszünk ezen is. A karantén csak megerősítette a kapcsolatunkat, bár két hónap bezártság után azért nehéz volt visszarázódni a hétköznapokba” – kezdte a Ripost-nak Cinthya, aki azt is elárulta: nem unatkoztak a négy fal között a kedvesével. A szerelmesek nem rég költöztek össze, így bőven volt teendő a ház körül.

„Nagyon sok időnket köti le a lakásunk, hiszen mindig találunk valamit, amit csinosíthatnánk rajta. Imádjuk az ilyen közös programokat, mert kiélhetjük a kreativitásunkat és még jobban összekovácsol minket. Nagyon boldogok vagyunk együtt!” – jegyezte meg mosolyogva Cinthya.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!