2 éve

Házasságáról vallott Kökény Attila

A népszerű énekes a Love Bistro című gasztro-realityben bizonyíthat a feleségével, Arankával.

Hatalmas kihívás elé állította a házasságát Kökény Attila! A népszerű énekes és felesége, Aranka is szerepel a TV2 legújabb gasztro-reality műsorában, a Love Bistróban, ahol a receptek mellett a párkapcsolatoké lesz a főszerep.

Fotó: TV2

Attila bevallása szerint számukra nagyon jót tett a közös versenyzés, csak megerősítette a házasságukat.

„A közös főzés még jobban megerősített minket. Rengeteget nevettünk a forgatások alatt, hülyéskedtünk, viccelődtünk. A konfliktusok alapvetően sem jellemzőek ránk, igyekszünk mindent megoldani, szóval mi csak nyertünk a műsorral. Sőt, én is sokat fejlődtem!” – kezdte a Ripost-nak Kökény, aki megszerzett tudását már otthon is kamatoztatja. A családja pedig a legnagyobb kritikusa.

„Ki merem jelenteni, hogy Aranka már számíthat rám a konyhában! Mindent, amit a műsorban tanultam, azt most a hétköznapokban kamatoztatom. Bátran próbálom ki azokat a recepteket, amiket megjegyeztem, a család pedig zsűrizi a főztömet. Arról nem is beszélve, hogy fel kell készülnöm, ugyanis az unokáimnak sokat szeretnék főzni!” – mondta mosolyogva a Love Bistro versenyzője, akit augusztus 24-től láthatnak majd a nézők a műsorban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!