2 éve

Leleményes hirdetés: Így próbálnak profitálni Ördög Nóráékból

A Bors szúrta ki, hogy a szállásadók a sztárpárral csalogatják a balatoni vendégeket.

Ördög Nóránál és férjénél, Nánási Pálnál már hagyománnyá vált, hogy az első napsugarak megjelenésével jó pár hónapra Balatonakarattyára teszik a székhelyüket, s egészen őszig dolgozni is a nyaralójukból járnak.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Bár a munka most már imádott kisközségükhöz is köti őket, hiszen kö­zértjük megnyitása óta boltosként is tevékenykednek. Ebből persze az egész község próbál profitálni! A Bors kiszúrta, hogy a helyi szállásadók leleményesen már a házaspárral hirdetik, s velük csalogatják a vendégeiket.

BALATONI PANORÁMÁS NYARALÓ Balatonakarattyán kiadó április 1.–október 30. közötti időszakban. Ördög Nóra és Nánási Pál boltjától néhány 100 méterre....”

Kedves szálláskeresők! Önálló nyaralóház bérelhető Akarattyán, Nánásiék kisboltjától pár utcára, 2020. júliustól. Az alábbi szabad időpontok foglalhatóak még…” – sorakoznak a hirdetések, ahol szinte helyi látványosságként emelik ki Ördög Nóráék közértjét.

„Ez nagyon hízelgő, és örülök, ha azzal, hogy itt vagyunk, nemcsak nekünk jó, hanem másoknak is. Amióta a kisbolt-projekt elindult, rengetegen jönnek, vásárolnak, s ami még jobb, hogy szinte kivétel nélkül mindenki elégedett és visszajár”kezdte a Borsnak Nóri.

„Bár ez a divatos nagyvárosokhoz képest elég pici község, mégis a legeslegszebb a panorámája, hangulatos és gyönyörű kis hely, úgyhogy én bátran ajánlom mindenkinek, és igenis több figyelmet Akarattyának” – mondta nevetve a tévés.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!