2 éve

Komoly fordulat: L.L. Junior elárulta, milyen ítéletet remél volt párjának

Lassan lezárul a nyomozás L.L. Junior kisfia, Dávidka halálának ügyében.

Bár még a hivatalos értesítést nem kapták meg a felek, a nyomozati szakasz a végéhez közelít, s vádemelés következhet L.L. Junior elgázolt kisfia, Dávidka ügyében.

Az édesanyát, Hopp Csillát és barátnőjét gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, ami a zenész jogi képviselője, dr. Mester Csaba szerint napokon belül váddá emelkedhet. Ám az ügyvéd komoly fordulatról számolt be a Borsnak.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A zenész a balesetet követően ügyvédjével azt hangoztatta, hogy „elképzelhetetlennek tartja, hogy az ő gondoskodása és felügyelete alatt álló gyerek kirohanjon az útra”, emiatt „megtette a szükséges jogi lépéséket, s bízik az igazságszolgáltatásban”. Azt remélte tehát, hogy az édesanyát felelősségre vonják, ami akár börtönbüntetést is je­lenthet ebben az esetben. Mára viszont Junior megenyhült, ami nagyrészt imádott kisfiának, Lacikának köszönhető.

„Csilla és Junior között elsőszülött kisfiuk, Lacika érdekében megállapodás született, ami jó ideje működik is. Mindkét fél meglátása az, hogy kisfiuk mentális egészsége érdekében nyugalomra van szükség, s ehhez természetesen az édesanya jelenléte elengedhetetlen” – mondta a Borsnak L.L. Junior ügyvédje.

„Ezért ügyfelem, Junior is azt reméli, hogy az igazságszolgáltatás keretein belül a lehető legenyhébb ítélet születik, s nagyon bízunk benne, hogy Csillának nem kell börtönbe mennie.”

A legenyhébb ítélet pénzbüntetés lehet Hopp Csilla számára

Dr. Mester Csabát ezután arról faggatta a Bors, mi lehet a legvalószínűbb és a legenyhébb büntetés, amit kiróhatnak az édesanyára.

„Azt gondolom, lehetséges az úgynevezett kétszeres leszállás, ami már nagyon komoly enyhítést eredményez, s az már a feltételes szabadságvesztést sem hordozza magában. Ez esetben az ítélet pénzbüntetés, ami a tragikus ügy legenyhébb kimenetele lehet. Mi ebben reménykedünk ügyfelemmel” – tette hozzá az ügyvéd, aki szerint tehát Hopp Csilla jó eséllyel megúszhatja a börtönt, s néhány százezer forint megfizetése után továbbra is Juniorral közösen nevelheti imádott kisfiát, Lacikát.

Dávidka balesete az egész országot megrázta
Fotó: MTI

Az ügyvédtől megtudták azt is, hogy az édesanyával együtt meggyanúsított barátnőre is ugyanaz az ítélet vár, mint Csillára, azaz legjobb esetben pénzbírsággal sújtják.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!