1 éve

Elárulta a luxusfeleség, hogy csábította el a férjét és szerinte mi a jó házasság titka

Kendőzetlenül mesélt házasságáról Csősz Boglárka.

A gyönyörű luxusfeleség, Csősz Bogi kedd este egy fővárosi szállodában Orosz Cintia youtuber születésnapi partiján vett részt milliárdos férjével, Burakkal. Az erdélyi lány életében ma már teljesen megszokott, hogy ötcsillagos luxus veszi körbe az életét.

A fényűzést sokan irigylik tőle, s gyakran faggatják arról nőtársai, hogy egy okos, karrierista és szép nő hogyan talál magához megfelelő társat. Bogi elárulta a Borsnak, hogy bizony sokszor égette meg magát, mire ő maga is rájött arra, hogy milyen út vezet a tökéletes társhoz.

„Nem tartom magam egy klas­­szikus nőnek. Amit a legnagyobb hibának vélek felfedezni, hogy sok nő nem tud felszabadulni, s inkább a közösségi oldalak sztárjait követik, mint hogy önmaguk legyenek. Elsődlegesen azt gondolom, először magunkban legyünk biztosak, mert nem a külső az, amivel igazán el lehet csábítani egy komoly férfit” – ta­nácsolta az olvasóknak a csinos luxusfeleség, s elmesélte sa­ját példáját is.

 

„Tizenévesen jöttem el ott­hon­ról, nemcsak eltartani kellett magam, hanem megtanulnom bánni a nőiességemmel. Fel kellett fedeznem a bennem szunnyadó nagybetűs nőt, a saját buktatóimon keresztül építettem fel azt a vonzerőt, amivel elcsábítottam a férjemet is” – tette hozzá Bogi.

„Ha valaki igazán akar téged, nem egy szexistennőt keres, hanem sokkal többet. Nekem például a férjem a megismerkedésünkkor a következőt mondta: „Tudom, hogy te szép vagy és csinos, de nekem nem ez a fontos.” Burak olyan tulajdonságaimra figyelt, amikre nem is gondoltam volna” – mondta el kendőzetlenül az Apám beájulna c. filmben ismertté vált színésznő.

 

„A játék a lényeg, én mindig új helyzeteket teremtek a férjemnek. Szeretem azt, ha egészséges szinten féltékennyé tudom tenni, vagy valami olyan dolgot szervezek, amelyből kiderül, hogy mennyire fontos nekem, hogy gondoskodjak róla. Nekem nem kell főznöm meg takarítanom, úgyhogy általában én állítom össze az időbeosztását, amibe belecsempészek számára mindig valami kényeztetést is. Egy nőnek mindig topon kell lenni, és fenntartani a férfi érdeklődését. Nem szabad hagyni, hogy belekényelmesedjetek a kapcsolatba, mert hiába szerzett meg, továbbra is vadásznia kell. Pezsegtetned kell a kapcsolatot” – mondta Bogi, aki néha teszteli is a férjét.

Keretes: Csősz Bogi 10 parancsolata 1.Ne másolj senkit, légy önmagad! 2. Soha ne alázkodj meg egy férfi előtt. Fontos a tartás, a büszkeség 3. A szépség kevés, legyenek értékes belső tulajdonságaid 4.Ne szórakozóhelyen ismerkedj! Komoly férfiba nagyobb eséllyel botlasz kulturális, sportrendezvényen 5. Legyen közös érdeklődésetek 6. Játssz a férfival, pe­zsegtesd a kapcsolatot 7. Engedd, hogy mindig vadásszon rád 8. Tedd egy kicsit féltékennyé 9. Te soha ne legyél féltékeny 10. Rendszeresen szervezz neki kényeztető programot

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szemből, teljesen meztelenül mutatta meg magát a 63 éves, Oscar-díjas színésznő - fotók

metropol.hu

Tömeghalál: testek hevernek a szórakozóhelyen – Videó!

borsonline.hu

Vastag Csaba szerelme megmutatta, mit csinálnak az ágyban

hirtv.hu

Felállították egymással szemben az orosz és az amerikai rakétarendszereket

ripost.hu

Ekkor kell felszedni a kertbe ültetett krumplit, mutatjuk a jeleket

mandiner.hu

Tavaly közel 30 millió könyv fogyott Magyarországon

borsonline.hu

Korhatáros kvíz: Szexjáték vagy kutyajáték van a képen? – 18+

travelo.hu

Milánó szökőkútjai elapadtak a szárazság miatt

ripost.hu

Két mozijegy áráért láthatod pucéran a szuperszexi teniszezőnőt

ripost.hu

Ilyen lesz idén augusztus huszadika

ripost.hu

Kiszivárgott: Harry herceg soha nem hoz döntést egyedül

További cikkek

FÜLES

"Elképesztő élmény volt!" - így érezte magát az America's Got Talentben a magyar versenyző

FÜLES

Magyar siker az America's Got Talentben: imádják a kutya-gazdi párost - Videó

FÜLES

Futva menekültek a bérlők Demcsák Zsuzsa nevelt fiának lakásából

FÜLES

„Ez a valóság, gyerekek” – így ünnepelték a magyar válogatott győzelmét a sztárok

FÜLES

Kiszivárgott: Harry herceg soha nem hoz döntést egyedül

FÜLES

Váratlanul elnyelte a víz Stana Alexandrát

FÜLES

Szivárogtatott ezt-azt a barát Csobot Adélról és Istenes Bencéről

FÜLES

Folytatódik Curtis testvérének gyilkossági ügye, ezt mondta Sz. Lajos