2 éve

Bővül Gryllus Dorka családja: férje vette észre a terhességet

Hihetetlenül boldog második gyereküket várva a színészpáros.

A pandémia legijesztőbb időszakában fogant meg Simon Kornél és felesége, Gryllus Dorka második gyermeke. A színésznő nem is tudta, a férje figyelmeztette, hogy áldott állapotban van.

„Szerintem tudat alatt” – mosolyodik el Kornél. „A nők megérzik az ilyen radikális változásokat a szervezetükben. De annyira ijesztő pillanatban érkezett, a karantén elején, amikor még nem volt világos, hogy mi lesz velünk. Csak azt tudtuk, hogy nincs munkánk. Megúsztuk, de ezt lekopogom. A művészek sorsa a mai napig bizonytalan ebben a világban. Dorka ezért sem akarta elhinni, amit megerősített az, hogy negatív lett az első teszt.”

Simon Kornél újra dolgozni kezd. Gryllus Dorka pedig a fiával elutazik otthonról. Találkozni csak a negatív teszt után fognak
Fotó: Bánkúti Sándor

Mindketten rendszeresen sportolnak, ahogy Kornél fogalmaz, munkahelyi kötelességük, hogy ne hagyják el magukat. Dorka online vesz órákat -írja a Bors.

„Eltelt egy-két hét, és hallom, hogy kérdezi az edzőjét: figyu, nem lett sokkal nagyobb hasam? Én már biztos voltam benne, hogy gyermeket vár. Mondtam neki, Dorka, könyörögve kérlek, el kell menni orvoshoz, mert terhes vagy. Ne a személyi edzőt kérdezd, rendeljünk még egy tesztet, és menjünk orvoshoz! Még aznap megjött a teszt, ami pozitív lett. November elején megszületik Simon Áron.”

A baba védelmében a színész házaspár folytatja a karantén­életet, nem mozdulnak ki, nem nagyon találkoznak senkivel. Eddig nem dolgoztak, így egyszerűbb volt ezt betartani.

„De ma elkezdjük a Vád tanúja felújítópróbáit a Játékszínben” – mondja Kornél, aki rendezte a darabot.

„A színházak bezárása előtt három előadás volt, ezért kell most öt felújítópróba. A József Attila Színházban is felújító próbázunk, ott a Magas barna férfi felemás cipőbent. És kezdek forgatni augusztus elsejétől egy új sorozatban. Kidolgoztak egy víruskezelési protokollt a megelőzésre, de hogy Dorkáék teljes biztonságban legyenek, a forgatási időszakban a család édesanyámmal kiegészülve elutazik vidékre, hogy még véletlenül se vigyek haza semmit. Biztonsági távolságot tartok a feleségemtől. Mielőtt újra találkozunk, csináltatok egy tesztet. Csak akkor borulunk egymás nyakába, ha negatív lesz. Így zajlik az életünk.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!