2 éve

Megnyitott Ördög Nóráék kisboltja, ez fogadta a vásárlókat – Videó

A hétvégén megnyitotta kapuit Ördög Nóráék kisboltja Balatonakarattyán! A Nekem a Balaton... gyorsan a helyiek törzshelyévé vált, ugyanis a rossz idő ellenére is kígyózó sorok álltak az üzlethelyiség előtt.

Ördög Nóra és Nánási Pál évek óta második otthonaként tekint Balatonakarattyára. A házaspár a koronavírus-járványt is itt vészelte át, és a jelek szerint a karanténidőszak alatt sem unatkoztak. Múlt hétvégén ugyanis megnyitották kisboltjukat, ami a Nekem a Balaton... nevet kapta. Ezt azonban hatalmas munka előzte meg, hiszen a műsorvezető és a férje saját kezűleg újította fel az üzlethelyiséget: festettek, parkettáztak, burkoltak. A kemény munka pedig meghozta a gyümölcsét!

Fotó: Ördög Nóra / Instagram

A Ripost kilátogatott a nyitóhétvégére, ahol óriási tömeg volt kíváncsi Nóráék boltjára, és még a hideg, esős idő sem tántorította el őket. A teraszon ücsörögtek, kávéztak, sőt akadtak olyan vásárlók is, akik egy fotóra összeálltak a házaspárral. A műsorvezető és a férje pedig egy percre sem állt meg, folyamatosan szolgálták ki az embereket a pult mögül. Nem csoda, hogy nem sokkal a nyitás után a helyiek kedvence lett a Nekem a Balaton...!

„Teljesen ledöbbentünk, hogy ilyen sokan jöttek el, az ország több pontjáról is érkeztek hozzánk. Nagyon élveztük minden pillanatát, de szinte egy percre sem álltunk meg. Szerintem legalább ötszáz kávét főztem le a hétvégén. Az már csak hab a tortán, hogy mindenki nagyon kedves és jó fej volt. Boldogok vagyunk, hogy ennyien látogattak el hozzánk!” – kezdte a Ripost-nak Ördög Nóra. Férje bevallása szerint a boltjuk megnyitásával új lendületet kaptak, és bár fel voltak készülve a rohamra, régen érezték magukat ennyire fáradtnak.

Fotó: DG / Ripost

„Borzasztóan elfáradtunk, hiszen reggel héttől este kilencig talpon voltunk. De igazából ez bennünk van. Általában én is reggeltől estig a stúdióban szoktam állni, és Nóri is órákon keresztül, magassarkúban csinálja végig a forgatásokat” – fogalmazott Nánási, aki elárulta, nem csak ők, de a gyerekek is nagyon élvezik, hogy van egy kisboltjuk. Mici és Venci rendszeres látogatója az üzletnek, így a vásárlók nemcsak Nóráékkal, de akár a gyerekekkel is összefuthatnak a boltban.

„Az első hétvégét mindenképpen mi szerettük volna végigdolgozni, de nem feledkeztünk meg a jelentkezőkről sem. Nagyon sokan küldték el az önéletrajzukat, ezeket folyamatosan feldolgozzuk. Természetesen mi mindig itt leszünk a boltban, hiszen a közelben lakunk. Sőt, a gyerekek is szívesen jönnek” – árulta el a fotós.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!