2 éve

Fél év után együtt: hatalmas bulival ünnepeltek Bódi Gusztiék, de megváltoztatták a hagyományt

Hónapokig nem látták a családjukat Bódi Gusztiék, hétvégén azonban ismét összejött a népes rokonság.

Közel fél évet kellett várnia a Bódi családnak, hogy találkozhassanak a rokonaikkal! Gusztiék a koronavírus-járvány miatt eddig nem igazán merészkedtek ki az otthonukból, ám amikor a korlátozásokat feloldották, az első dolguk az volt, hogy egy családi összejövetelt szervezzenek. A nagy találkozásra végül hétvégén került sor, lapunknak pedig Guszti részletesen beszámolt az ünneplésről.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre találkozhattunk a szeretteinkkel! Hosszú idő telt el, mióta nem láttuk egymást, hiszen év elején Margóval Thaiföldön vakációztunk, aztán berobbant a koronavírus-járvány... Azóta vártuk ezt a pillanatot, hogy újra együtt lehessünk! Úgyhogy a hétvégén fogtuk magunkat is elutaztunk Nagyecsedre a szülői házhoz, ahol egy egész napon keresztül ünnepeltünk a családunkkal!” – kezdte a Ripost-nak Guszti, aki szerette volna, ha emlékezetesre sikerül az összejövetel, ezért egy különleges ötlettel rukkolt elő a fiúkkal. A főzést átvállalták a lányoktól, és a családi recept alapján ők készítették el a hatalmas bográcsban a pörköltet.

„Ezúttal kicsit változtattunk a családi tradíción: nem a csajok főztek, hanem a fiúk intézték az ebédet. Két kocsiba pattantunk, a csapat egyik fele húsért, a többiek pedig burgonyáért mentek a boltba. Tehát nem csak a főzést vállaltuk magunkra, még boltba is elmentünk, beszereztük az összes hozzávalót. Szerettük volna, hogy a lányok pihenjenek egy kicsit, így levettük ezt a terhet a vállukról, hiszen ők világéletükben főztek ránk” – fogalmazott a népszerű zenész. A család a finom ebédet egy óriási tortával koronázta meg, amelyet egy helyi cukrász készített.

A részletekért keresd a Ripost napilap keddi számát az újságárusoknál!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!