Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.05.15.

Kiderült, ezért csináltatott koronavírus-tesztet Bódi Csabi

A zenész nehezen bírta már a bezártságot, ezért úgy döntött, elvégezteti a koronavírus-tesztet, hogy találkozhasson a barátaival.

Bódi Csabi és családja az elmúlt hónapokban különös figyelmet fordított arra, hogy minden óvintézkedést betartsanak, ezzel is csökkentve annak esélyét, hogy elkapják a koronavírus-fertőzést. Ám ahogy mindenki, úgy Csabiék is egyre nehezebben bírták a bezártságot, ezért a zenész úgy döntött, megcsináltatja a koronavírus-tesztet, hogy találkozhasson a barátaival.

Fotó: Bódi Csabi / Facebook

„Két hónapja csak a szüleinkkel találkoztunk, és csak bevásárolni mentünk el otthonról. Bevallom, egy kicsit nehezen viseltük már a bezártságot. Főleg azért, mert én társasági ember vagyok, világéletemben emberek között voltam. Persze, nagyon örülök, hogy most sok időt tölthetek a családommal is, de hiányoztak már a barátaim, ezért kitaláltuk, hogy elmegyünk horgászni” – kezdte a Ripost-nak Csabi, aki nem szerette volna kockáztatni szerettei egészségét, ezért úgy döntött, mielőtt horgászni indulnak, a barátaival együtt megcsináltatja a koronavírus-tesztet. Mindössze 13 perc alatt ki is derült az eredmény.

„Teljes védőfelszerelésben történt a tesztelés. Egy esetkocsival jöttek ki hozzánk, egyesével kellett beülnünk. A teszt úgy nézett ki, mint egy terhességi teszt. Vérből vettek mintát, és kimutatta azt is, hogy korábban volt-e koronavírusos fertőzésünk, illetve, hogy jelenleg van-e. 13 percet vártunk az eredményre, ez idő alatt pedig lefertőtlenítették a mentőt” – mesélte a népszerű zenész, aki bár örül az eredménynek, mégis van benne némi keserűség.

„Negatív lett az eredménye mindenkinek, így nem kellett félnünk a horgászás alatt, hogy bármelyikünk megfertőzheti a másikat. Mi a családommal nagyon odafigyeltünk arra, hogy ne fertőződjünk meg, nem mentünk sehova, nem találkoztunk senkivel, ezért az eredmény nem lepett meg igazán. De őszinte leszek, lehet jobban örültem volna annak, ha a teszt kimutatta volna, hogy már átestünk a betegségen – jegyezte meg Csabi.

Fotó: Instagram

A zenész lapunknak elárulta, művésztársaihoz hasonlóan nincs könnyű helyzetben, hiszen a jelenlegi állás szerint, augusztus közepéig még biztosan nem léphet színpadra. Ezért most a család kénytelen a tartalékaiból élni.

„A szüleim mindig arra tanítottak, hogy legyünk elővigyázatosak és gondoljunk a jövőre. Mondhatni spóroljunk, legyen félretett pénzünk. Mi megfogadtuk a szüleim tanácsát, és jelenleg a tartalékainkat éljük fel. De hát ez sem tart örökké, hiszen arra senki sem számított, hogy fél évig nem lesz bevétel. Őszinte leszek, ez eléggé kemény...” – árulta el Csabi, aki most minden erejével a karrierjére koncentrál, és számos meglepetéssel készül a rajongóinak.

 

Komoly tervei vannak a Bódi családnak A koronavírus-járvány ellenére Csabiék mindent megtesznek azért, hogy a rajongóikat újabbnál újabb dalokkal lephessék meg. Ebben hatalmas segítségükre vannak a fiatalabb generáció tagjai, akik szintén énekesi babérokra törtek. „Harmadik generációs előadók lettünk. Az én fiam is énekesi pályára szánja magát, illetve a bátyám fia is. Neki is elkészült az első dala, hamarosan pedig forgatjuk hozzá a videó klipet is. Ez külön öröm számunkra. Emellett én is tervezek egy nagyon komoly klipsorozatot, és apukámék is csináltak két új dalt” – árulta el lapunknak Csabi.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő, hogyan szállította rakományát egy autó a 3-as úton, ilyet még a Magyar Közútnál se láttak - videó

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

mindmegette.hu

Olcsó, használt műszaki cikket keresel? A Media Markt polcain is találsz majd ilyet

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 20.: az Ikreknek fontos felismeréseket hoz a szombat, a Mérleg menjen biztosra

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Durva balesetet szenvedett a forgatáson a Marvel sztárja, sokkoló fotókon a sérülései

FÜLES

Hoppá: Gyermeket vár a TV2 csoda szép sztárja, mindenkit meglepett a bejelentéssel

FÜLES

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

FÜLES

Stana Alexandra és Marics Peti újra együtt: most jelentették be