2 éve

Vallott a szemtanú: Szörnyű állapotban volt a halálakor Michael Jackson orra

A 2009-ben elhunyt popkirály régóta műorrot viselt, mivel az eredeti a rengeteg plasztikai beavatkozás miatt vállalhatatlanná vált.

Szerző Doris

Azok, akik ismerték a néhai Michael Jacksont, pontosan tudták, hogy egész műorrkollekciója volt. Így próbálta eltitkolni, milyen rémes állapotban van a saját orra a rengeteg bevatkozástól.

Fotó: Profimedia

Miután azonban a legendás énekes 2009 nyarán elhunyt, kiszivárgott róla néhány felvétel, ami a halottasházban készült. Nem elég, hogy Jackson olyan sovány volt, hogy a mentősök az egyik menekültszálló lakójának nézték, az is kiderült, hogy nézett ki az eredeti orra.

Már nem voltak orrlyukai, csak néhány kis porc maradt egy sötét lyuk körül. Ezt egy szemtanú mondta a Rolling Stone magazinnak.

„Jackson arca, amit annyira átformált és amit olyan gondosan rejtetegett a kíváncsi szemek elől, most teljesen láthatóvá vált. Egy éles fény világította meg” – számolt be az illető a rémisztő látványtól.

Jackson hosszú lveken át tagadta, hogy hozzányúltak volna az orrához, pontosabban összesen két orrplasztikai műtétet ismert el. Az elsőre még 1979-ben került sor, miután táncolás közben elesett és eltörte az orrát.

Fotó: Profimedia

Az énekes végül olyan elégedett volt a végeredménnyel, hogy az Off the Wall című albumának borítóján büszkén mutatta meg új, keskeny orrát, 1981-ben pedig ismét kés alá feküdt. Bár a többi beavatkozást letagadta, a 90-es évekre már valószínűtlenül keskeny és pisze lett az orra, minden volt, csak nem természetes. Állítólag azért lett plasztikafüggő, mert nem akarta, hogy egy kicsit is hasonlítson az apjára, akit gyűlölt.

2002-ben kaptak szárnyra azok a pletykák, amik szerint Jackson igazi orra olyan borzasztó állapotba került, hogy protézist kell viselnie.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!