2 éve

Így vészeli át a koronavírus-járványt Charlie

A legendás énekes mindenkit otthonmaradásra buzdít. Nagy terve van a járvány utáni időszakra.

Horváth Charlie fia családjával vészeli át ezt a nehéz időszakot. A rekedt hangú énekes nagyon boldog, hogy van társasága, ráadásul unokája bearanyozza napjait. Emellett a család különösen figyel Charlie-ra, hiszen az énekes a veszélyeztetett korosztályba tartozik.

„Ha én magamtól nem tudnám, akkor ők a fiammal tudatosítják bennem, hogy én a veszélyeztetett korosztályba tartozom. Nagyon vigyáznak rám, betartjuk a kívánt távolságot, fertőtlenítünk, felosztjuk a teendőket. Ők vásárolnak, én pedig – bár ezt sokan biztos nem nézik ki belőlem – sütök, főzök, takarítok, itthon teszem magam hasznossá” – kezdte az AC Newsnak Charlie, aki a helyzet ellenére sem hagyja el magát. A korlátozások előtt ugyanis elkészült az új lemeze.

„A napi rutin megváltozott, csak nézem a híreket. Világháború ez, fegyverek nélkül. De nem hagyom el magam, éppen a korlátozások előtt, két hete fejeztem be az új lemezemet, 14 dal van rajta, ez életem legjobb albuma. Büszke vagyok rá, és remélhetőleg a rajongóknak is meg tudom majd mutatni, de addig is a családom teszteli” – jelentette ki az énekes.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!