2 éve

Hamarosan drogosok lepik el Harry és Meghan otthonának környékét

A sussexi hercegi pár hamarosan szellőztetni sem tud majd a kanadai házban, ha nem akarják, hogy a tömény fűszag bemenjen.

Amikor Harry és Meghan decemberben kiválasztotta új, ideiglenes otthonát a Vancouver-szigeten, az volt a fő szempontjuk, hogy a külvilágtól elzárt legyen a ház. Ám nem néztek utána alaposan a környéknek.

Fotó: www.profimedia.hu

A bérelt birtokuk szomszédságában több hatalmas mezőgazdasági terület is van, amit a helyi városvezetés oszt ki a növénytermeléssel vagy állattenyésztéssel foglalkozóknak. A hírek szerint ezeket a területeket most kannabisztermelők kapták meg. Kanadában ugyanis 2018 októbere óta legális a marihuána termesztése, árusítása és fogyasztása. Ebből pedig óriási plusz adóbevétele van az országnak, így támogatják is az újabb fűtelepeket, amiken az árusítást is végzik, vagyis a drogosok odajárnak a napi adagért.

Ez elég kellemetlen lehet majd Harryéknek, hiszen eddig csendes volt a környék, de hamarosan jönnek a kannabiszra vágyó vásárlók, akik ki is próbálják majd a megvett terméket ott helyben.

Ha minden igaz, akkor már van menekülő útvonala Meghanéknak, és Malibuba költöznek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!