2 éve

Dráma a győri koncert előtt: mentőket kértek Kozsóhoz

A zenész szédelegve érkezett a koncert helyszínére, ezért szakembereknek kellett ellátni őt. Végül egy kis késéssel mégis színpadra tudott állni.

Ijedséggel indult az 54 éves Kozso szombat esti fellépéssorozata, mert rosszullét miatt nem tudott időben színpadra állni a II. Győri Retró Fesztiválon. Ekkor ugyanis még hordágyon feküdt az öltözőjében, ahol a mentők ápolták.

Fotó: Markovics Gábor

„Sajnos Kozso picit rosszul lett, de szakszerű ellátásban részesül. Úgy tudom, hamarosan érkezik” – tájékoztatta a közönséget a műsorvezető Kónya Attila, majd a rendezvény lemezlovasa zenéléssel hidalta át a várakozást. Óriási volt az üdvrivalgás, amikor negyed óra múlva Kozso végre megjelent.

Közösségi oldalán közleményben tájékoztatta rajongóit az énekes. „Sajnos nem indult egyszerűen az este, de már jól vagyok. Köszönöm az aggódást!” – fogalmazott Kozso, miután Győrből elindult Veszprémbe a IV. Retronic Fesztiválra, ahol éjfélkor lépett színpadra. Hajnali 3-kor fejezte be a hakniturnét a csornai kempingben megrendezett „Emlékek éjszakája” retró buliban. Egy kommentre reagálva menedzsmentje leszögezte, nem drogozás miatt lett rosszul.

A Blikknek a rendezvény főszervezője elárulta, ők is megijedtek, amikor az énekes jelezte, baj van. „Az egészségi probléma jellegéről nem adhatok tájékoztatást, de azt elmondhatom, az Ámokfutók-produkció asszisztense érkezésükkor jelezte, Kozsónak szüksége lenne a helyszínen kötelezően jelen lévő mentőorvos és szakápoló segítségére. Intézkedtünk, és meg is kapta a szükséges ellátást” – tájékoztatott Föőr Gábor, a rendezvény főszervezője.

„Sokan csak az Ámokfutók miatt jöttek. Nagy megkönnyebbülés volt, amikor az asszisztensétől megtudtam, rendben lesz, de kicsit még várni kell” – vázolta a főszervező.

Kozsót egyelőre nem reagált. Bennfentes forrásból úgy tudni, a veterán popsztárnak felment a vérnyomása, és szédelegve érkezett a győri helyszínre. Nem ez volt az első ilyen eset. Négy éve 190-es vérnyomással került kórházba, miután sződligeti otthonában rosszul lett, pár hónappal azután, hogy laparoszkópos agyműtéten esett át. A zenésznek korábban egyébként már két agyvérzése is volt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!