2 éve

Fontos döntést hozott Gregor Bernadett, ez mindent megváltoztat

A színésznő az új szerepének köszönhetően megtanulta határozottan képviselni magát.

Új szerepben próbálja ki magát Gregor Bernadett! A színésznő az Újszínház Kék róka című bemutatójában olyan nőt alakít, aki maga hozza meg a döntéseit, és saját magát helyezi előtérbe mások előtt. Bernadett úgy érzi, a szerep segített neki abban, hogy ezeket az erényeket a magánéletében is kamatoztassa, ugyanis hajlamos volt mindig mások érdekeit nézni.


Fotó: DFP

„Saját magamat mindig a huszadik helyre soroltam, próbáltam mindent úgy tenni, hogy másnak jó legyen, és mindegy volt, hogy nekem az-e. Kerültem a konfliktust, ahelyett, hogy kimondtam volna, mi bánt. Képes voltam hónapokig gyűjtögetni a sérelmeket és rágódni rajtuk, de végre úgy élek, ahogy szeretnék, és nagyon élvezem” – mondta a Blikknek Bernadett, aki azt is elárulta, nem bánná, ha a jövőben már nem csak a nagybetűs, csábító nő szerepét kapná.

„Annyi elismerést kaptam nőként és színésznőként az eddigi életem során, hogy akkor sem lenne hiányérzetem, ha ez most történne. Nem lehet okom panaszra, általában körülrajongtak a férfiak, és én ezt piszkosul élveztem!”- fogalmazott a színésznő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!