3 éve

Így akarta megúszni a kilakoltatást Pécsi Ildikó exmenye, nem sikerült

Pártos Csilla mindent megtett, hogy fia a budai ingatlanban maradhasson, a színésznõ azonban nem enyhült meg.

Végleg eldőlni látszik Pécsi Ildikó unokájának sorsa. Bár Pártos Csilla mindent megpróbált, hogy megmentse fiát a kilakoltatástól, a színésznő nem enyhült meg: arra is nemet mondott, hogy bérbe adja volt menyének a rózsadombi ingatlant. Így végrehajtók és a rendőrök már csütörtökön megjelenhetnek a Cseppkő utcában, hogy kilakoltassák a fiút.

Hamarosan véget ér Pécsi Ildikó és exmenye, Pártos Csilla évek óta zajló háborúja. Április 30-án ugyanis lejárt a kilakoltatási moratórium, ami azt jelenti, hogy a rendőrök és a végrehajtók már ma, csütörtökön utcára rakhatják az unokát. Akár erőszakkal is, így nem csoda, Pártosék mindent megtesznek, hogy ezen változtassanak. A %RIPOST% megtudta: a jógaoktató egy végső, kétségbeesett lépésre szánta rá magát: ki akarta bérelni volt anyósa lakását, hogy Csabi továbbra is ott élhessen, luxuskörülmények között. Ám a színésznő erre sem volt hajlandó, nemet mondott!

"Pécsi Ildikó nem állt el a kilakoltatási szándéktól, ezt egyértelműen kinyilatkoztatta. Az unoka akkor tudja azt megúszni, ha önként elköltözik. Az is fölmerült, hogy a fiú környezete bérbe venné a lakást, ám Ildikó ezt sem szeretné, rendelkezni akar a saját tulajdonával" - válaszolta %RIPOST% megkeresésére dr. Magyar György.

Hogy milyen fejleményekkel szolgált még a színésznő jogi képviselője, az kiderül a %RIPOST% csütörtöki lapszámából. Keresd az újságárusoknál!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!