3 éve

A kommentelők állítják: Cooky és párja átverték az országot

A kommentelõk nem hiszik el, hogy Cooky párja ismét gyermeket vár.

Cooky párja lassan a 20. hétbe lép második babájukkal, de még mindig belefér a szűk farmerébe. A kommentelők szerint átverték az egész országot.

A műsorvezető és párja közösségi oldalát elárasztották az olyan hozzászólások, hogy Debóra nem is terhes, csak hazudtak egy babát maguknak. A vádak nagyon érzékenyen érintették a családot, akik nem is értik, jóérzésű emberben ilyen hogyan merülhet fel egyáltalán. Debóra azzal húzta ki a gyufát a kommentelőknél, hogy szerintük nem gömbölyödik eléggé a hasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family

Cooky (@cooky_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

"Nem is tudom, mi jár annak a fejében, aki arra gondol, hogy egy nő ilyesmivel képes viccelni. Ép elméjű embernek ilyen eszébe se jut. A 20. hétben járok, a baba és én is jól vagyunk. A pocakom még valóban kicsi, de így volt ez az előző várandósságom alatt is. A 6-7. hónapig alig látszott, hogy Kevin a pocakomban van, ha a 9. hónapban felvettem egy bővebb ruhát, még akkor is volt, aki azt hitte, nem vagyok terhes" - mondta a Borsnak a kismama.

Cooky szerint valószínűleg féltékenyek gyönyörű párjára, ezért bántják üzenetekben.

Azt egyelőre nem tudja a pár, milyen nemű lesz második gyermekük, de szülés előtt megkérdezik, hogy tudják, milyen színűre kell kifesteni a gyerekszobát.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!