4 éve

Viszony a konyhalánnyal? Durva vádak érték a családos magyar sztárt

Nagyon kellemetlen! Az ismert magyar férfi feleségét üzenetben figyelmeztették férje állítólagos hûtlenségére.

Foghatja a fejét Rákóczi Feri, a semmiből felbukkant ugyanis egy rejtélyes hölgy, aki azt állítja: a kétgyermekes, éttermet is üzemeltető rádiós egy konyhalánnyal csalja a feleségét.

Minderről a nő egy üzenetet is küldött Ferinek a Facebookon, ám azt természetesen a nejének, becenevén Békának címezte. Így szólt:

"Kedves Béka, szólni szeretnék, hogy Feri meg az egyik konyhalány összeszűrik a levet. Faggasd ki őket. Bocs, hogy rossz hírrel szolgálok."

Az irományt Feri hétfőn olvasta fel a Balázsék reggeli adásában. Rákóczi már csak azért is vakarta a fejét, mert Korhely nevű belvárosi éttermében ugyan négyen is besegítenek, de közülük ketten férfiak, egy hölgy pedig a szakács anyukája. Persze Sebestyén Balázsnak sem kellett több, azonnal kézbe vette a dolgokat, és megfogalmazott egy frappáns kamuválaszt.

"Köszönöm! Én is régóta gyanakodom erre, Feri nagyon megváltozott! Kérlek, segíts nekem. Tudsz még valamit? Ki az? Istenem, annyira kétségbe vagyok esve" - írta.

Ezután persze hamar kiderült a durva vádakkal előálló hölgy neve és fotója, Balázsnak pedig egyből beugrott, hogy egy megszállott zaklatóról van szó, akivel már nem először gyűlt meg a bajuk.

A Blikk kereste az ügyben Rákóczit, ám nem tudták elérni, felesége pedig szerencsére csak nevetett az eseten.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!