4 éve

Veszélyben a Jimmy-musical ma esti bemutatója

Pintér Tibor soha annyira még nem izgult premier elõtt, mint amennyire most, hogy színpadra vitte a Jimmy-musicalt.

Ha Pintér Tibor valamit a fejébe vesz, azt tűzön-vízen át teljesíti. Ezért nem mondta le a bemutató előtti nyilvános főpróbát, pedig minden oka meglett volna rá, hiszen nemhogy énekelni, de beszélni is alig tudott. A hetek óta tartó izgalom és a dalok körül kirobbant jogi zűrzavarral járó lelki teher húzódott rá a torkára. A színész a csütörtöki próba végén kiállt a közönség elé, és halkan elnézést kért a playback-ért, majd megígérte, a szombati és a vasárnapi előadáson végig énekli majd az ikonikus dalokat.

"Kár lenne tagadni, hogy néha úgy éreztem a próbafolyamatok során, hogy „nagy a kabát”, de ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen Zámbó Jimmy egyszerűen utánozhatatlan volt, az ő közönsége pedig nagyon kritikus mindenkivel szemben, akik az ő dalait éneklik. Persze sokszor elmondtam már, hogy én meg sem próbálom őt másolni és a darabnak is éppen a tiszteletadás a célja, de még így is nagy rajtam, rajtunk a nyomás.

- mondta a %RIPOST%-nak Pintér, aki pontosan tudja, mi okozza a torokproblémáját.

 

Ez a pszichés stressz váltotta ki nálam, hogy begyulladt a torkom.

Egyszerűen nem szerettem volna csütörtök este túlerőltetni, de tartoztam annyival a szereplőknek, hogy így is megtartjuk a főpróbát, ezért tátogtam”

– mondta suttogva Pintér, aki napok óta némaságba burkolódzva éli az életét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!