4 éve

Kegyetlenül megalázták Harry herceg menyasszonyát

Volt kolléganõje árulta el, milyen megalázó helyzetekbe került a leendõ hercegné.

Az Áll az alku amerikai megfelelőjében kezdte pályafutását Harry herceg menyasszonya. Meghan Markle azonban nem őriz valami édes emlékeket arról az időszakról.

Kegyetlenül megalázták: minden reggel megmérték, hízott-e, kényszerítették, hogy tömje ki a melltartóját, és ultramini ruhákban kellett lejtenie a kamerák előtt. Volt, hogy nem vehetett a ruha alá melltartót, ilyenkor ragasztószalaggal rögzítették a melleit, hogy biztosan hetykén álljanak a felvétel alatt.

„Meghan már akkor is arról álmodott, hogy egy nap a Broadwayen fog játszani vagy Oscar-díjat nyer. Így nehéz időszak volt ez számára, hogy a komoly színészkedés helyett egymáshoz ragasztott mellekkel kellett falatnyi ruhákban parádéznia a nézők előtt” – emlékezett vissza egy munkatársa.

Kolléganője szerint akkoriban nem volt beképzelt a leendő hercegné. „Bár nem volt szégyenlős vagy félénk, de sosem volt harsány, nem sétálgatott egy szál bugyiban az öltözőben sem. Az egyik legcsendesebb volt a lányok közül”.  Ugyan szeretett szórakozni járni a többiekkel, sosem ivott alkoholt. Amikor pedig „felelsz vagy mersz” játékot játszottak, mindig mélyen elpirult, ha szexuális témájú kérdéseket kapott - írta a Daily Mail.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!