5 éve

Most jelentették be: nyolc év után beadta a válópert a hollywoodi álompár

Hiába próbálták megmenteni házasságukat, végleg elválnak útjaik. Gyermekük miatt azonban jóban maradnak.

A Hollywood legszerelmesebb álompárjaként ismert Chris Pratt és Anna Faris megdöbbentő döntést hozott: a sztárpár beadta a válókeresetet. A színészek a közösségi oldalakon folyamatosan azt sugallták a rajongóknak, hogy kapcsolatukkal minden rendben, de végül nyolc év után különválnak útjaik.

Chris Pratt - a Jurassic World és A galaxis őrzői sztárja - a Facebook-oldalán jelentette be a hírt:

"Anna és én szomorúan tudatjuk, hogy beadtuk a válási papírokat. Csalódottak vagyunk, mert sokáig próbáltuk megmenteni a házasságunkat. A kisfiunk érdekében - akit imádunk és továbbra is közösen nevelünk - szeretnénk a válást a lehető leggyorsabban elintézni, hogy mindannyian tovább léphessünk. Még mindig nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, és hálásak vagyunk az együtt töltött időért."

Azt nem tudni, hogy mi vezetett a váláshoz - írja a Daily Mail. Feltételezések szerint azonban közrejátszhatott a szakításban, hogy Chris két évvel ezelőtt állítólag megcsalta feleségét. Anna az akkori botrányt "híresztelésnek" minősítette, de bevallotta, hogy nagyon megviselték a pletykák, mert a forgatások miatt sok időt töltöttek külön férjével.

Patt és Faris a Szédületes éjszaka című vígjáték forgatásán szerettek egymásba 2009-ben, és még abban az évben össze is házasodtak. 2012-ben született meg közös gyermekük, Jack.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!