5 éve

Kitálalt Usztics Mátyás barátja: Titokban temették el a színészt!

Másfél hónappal ezelõtt hunyt el Usztics Mátyás. Megtudtuk: temetése éppen olyan rejtélyes körülmények között történt, mint amilyen titokzatos életet élt. Családja teljes hírzárlatot rendelt el. Sem a rajongók, sem a barátok nem tudtak elbúcsúzni tõle.

Usztics Mátyás április 29-én, váratlanul halt meg. Az Angyalbőrben és a Kisváros tévésorozatok legendás színésze befelé forduló életet élt, így arról is kevesen tudtak, hogy  gyilkos kórral küzdött. A család a halála óta nem szólalt meg, sőt arról sem tájékoztatták a színésztársakat, barátokat, hogy mikor és hol tartják a színész temetését.

A %RIPOST% információi szerint a legnagyobb titokban elbúcsúztatták a színészlegendát, de mivel a szűk családon kívül senki sem tudja, hol, a rajongók sem róhatják le tiszteletüket a sírjánál.

Usztics régi jó barátja sejti az okokat. "Ilyen gyűlölködést, ami Matyi halála óta elözönli az internetet, még soha nem láttam. Egy ember meghalt. Sokan nem fogják fel, mekkora fájdalom ez a családjának, ismerőseinek. Az a legszomorúbb, hogy sok kolléga is gyűlölködik" – mondta lapunknak Sinkovits-Vitay András színész.

Ha kíváncsi vagy a további részletekre a %RIPOST% napilap szombati számában elolvashatod!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!