5 éve

Nem titok többé! Óriási változás Erdei Zsolt magánéletében

A Nagy Duett sztárja úgy döntött, hogy megtöri a csendet!

Bár Erdei Zsolt korábban heti váltásban nevelte volt feleségével első gyermekét, most egy teljesen új helyzet állt elő. A spanyol származású Arabella ugyanis úgy döntött, hogy Németországba költözik, így Madár vette magához a tízéves Viktort!

"Viktor édesanyja nem érezte jól magát Magyarországon. Neki nem itt, hanem Németországba vannak a gyökerei, az az otthona, így másfél hónapja hazaköltözött és a kisfiunk azóta többnyire velem él. Anyukája meghozta azt az áldozatot érte, hogy nem vitte magával erőszakkal, hiszen a kicsi fiam itthon, velem akart maradni"

- kezdte a Lokálnak a TV2-n futó A Nagy Duett sztárja, aki szerint Viktor jól viseli a változást.

"Még csak pár hete állt be ez a változás, így igazán nagy tapasztalatom még nincs ezzel kapcsolatban, de úgy látom, jól viseli a kisfiam. Nagyobb törés lett volna, ha a másik utat választjuk és külföldre költözik. Az az egyezség született köztünk, hogy a fiunk velem marad, de természetesen az öt napnál hosszabb szüneteket, a nyári szünet nagy részét és minden második karácsonyt az édesanyjánál tölt majd. Úgy gondolom, ez volt a lehető legjobb döntés"

- fejtegette Erdei, akinek új szerelme épp második közös gyermekükkel várandós.

Bár Réka veszélyeztetett terhes, Madár szerint a baba szépen fejlődik, ő pedig már alig várja, hogy magához ölelje Vilikét, annak ellenére, hogy korábban elismerte, nem akart harmadik gyereket.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!