5 éve

Itt a bizonyíték: Alkoholt ivott a színpadon Charlie!

Charlie évekkel ezelõtt eldöntötte, hogy soha többé nem iszik alkoholt. A whiskyvel azonban néha kivételt tesz. Arról is mesélt a Ripostnak, mi ennek az oka!

Számos tragédia keserítette meg az életét az utóbbi időszakban. Charlie úgy érzi, csak most tudott leszámolni a depresszióval. Gyönyörű családja és a közönség szeretete tartja benne a lelket.

„Mindig nagyon jól érzem magam a színpadon, folyton fergeteges a buli! Szerencsére ez ötvenöt éve így működik! Annak pedig külön örültem, hogy lehetőségünk volt Kaposváron koncertezni, hiszen már nagyon régen jártunk arra. Összeszokott csapat vagyunk, már próbálnunk sem kell a fellépésekre, örömmel megyünk bárhova, ahova hívnak minket. Hála Istennek sok felkérésünk van a nyárra” - kezdte lapunknak boldogan a Liszt Ferenc-díjas énekes, aki a somogyi megyeszékhelyen különleges jelenettel örvendeztette meg a közönséget.

Jég dupla whiskyvel című dala alatt ugyanis előkerült az italos pohár! Erre többen is rácsodálkoztak, hiszen Charlie 2014-ben bejelentette: leszámolt az alkohollal, egy kortyot sem iszik. A %RIPOST% rákérdezett a történtekre…

Ha kíváncsi vagy az énekes válaszára és a fotókra, a %RIPOST% napilap keddi lapszámában elolvashatod, megnézheted!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!