tóth gabi
A népszerû énekest kicsit sem zavarja a tavaszi, esõs idõjárás. Ilyenkor ugyanis elõjönnek a csigák a bokrok alól, begyûjti õket, elkészíti, és megeszi!
A 78 éves énekes még évekkel ezelőtt kapott rá a különleges ételre, azóta gyakran fogyasztja.
"A Benelux államokban kóstoltam csigát életemben először egy étteremben. Mennyei volt! Azonnal utánajártam a receptnek, és miután hazaérkeztem, itthon is készítettem magamnak. Nagyon jól sikerült! Azóta, ha esik az eső, alig várom, hogy a kertben összeszedegessem őket" - kezdte a %RIPOST%-nak Koós János, aki hozzátette, elég macerás elkészíteni a gasztronómiai remeket.
Napokba telik, mire asztalra kerül. Először áztatni kell őket vízben, főzni, kizsigerelni, és az ízesített pépet visszatölteni a csigaházba, majd később még így is sütni kell tovább
- árulta el az énekes.