6 éve

Ezért kell sürgősen végrendeletet írnia Som Lajosnak!

A súlyosan beteg zenész nagy elhatározásra jutott. Hamarosan milliomos lesz, és szeretné biztonságban tudni pénzét akkor is, ha vele bármi történik.

Hosszú évek óta harcol egymással Som Lajos és a Piramis néven koncertező együttes. A betegeskedő zenész azt sérelmezi, hogy az elmúlt öt évben 125 millió forint gázsit kaszált be a banda, ő pedig egy fillér jogdíjat sem kapott, holott az ő tulajdonát képezi a Piramis név.

"Huszonöt milliót követelek tőlük! Azoknak a daloknak a nagy része is az én tulajdonom, amiket játszanak. Az egészségi állapotom megromlása miatt én már nem tudok velük színpadra lépni évek óta, de a csekkjeimet sem tudom kifizetni, pedig az én tollammal ékeskednek" - kezdte dühösen a %RIPOST%-nak a zenész, aki elárulta, hamarosan sor kerül a perre.

Májusban tárgyaljuk az ügyet. Még bízom abban, hogy bíróságon kívül meg tudunk egyezni. Az ügyvédem szerint egyértelműen nyerni fogok! Addig végrendeletet sem írok, csak majd azután, hogy nálam van a pénzem, ami megillet

- árulta el Som, aki hozzátette: Révész Sándorral kifejezetten jó a kapcsolata, és nem szeretné, ha a többi tag emiatt neheztelne rá. Arra törekszik, hogy mihamarabb békés megegyezésre jussanak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!