6 éve

Lajcsi Mexikóban sem lehet nyugodt! Újra rendőrök jártak nála

Galambos Lajos és családja Mexikóba utazott a gondok elõl. Azonban úgy tûnik, hogy a trópusi tengerparton sem tud pihenni a zenész, naphosszat egyedül sétálgat. Mindeközben a rendõség újabb razziát tartott a birtokán.

Galambos Lajos és családja a napfényes Mexikóban nyaral. Bár minden adott lenne a pihenésre, a zenész egy barátja szerint nem sikerült letenni a gondokat az országhatáron. 

"A világ egyik legszebb helyén nyaral, mégsem érzem rajta, hogy kikapcsolódna. Biztosan az ügyén rágódik, mert szinte nincs egy nyugodt pillanata sem"

- mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerőse, aki azt is elmondta, hogy Lajcsi naphosszat egyedül sétálgat a parton, vagy a laptopja mellett gubbaszt, míg a család napozik, és évezi a kikapcsolódást.

Mindeközben Boldogasszonypusztán újabb razziát tartottak a hatóságok tegnap. Órákig ácsorogtak a kapuban, de nem engedte be őket senki. Majd megjelent Csaba, a zenész mindenese, és kaput nyitott nekik.

Információk szerint a zsaruk nemcsak a birtokot ellenőrizték műszaki szakértővel, hanem arra is kíváncsiak voltak, hogy a család valóban külföldre távozott-e. Galambos Lajos ügyvédje, Fröhlich Krisztián megerősítette, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai valóban a nyomozás miatt voltak a boldogasszonypusztai bir­tokon.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!