6 éve

Jakupcsek Gabriella visszatért, összesúgtak a háta mögött!

Kisimult arccal, de szomorú szemekkel jelent meg a népszerû tévés azon a rendezvényen, amire moderátornak hívták. Sokan voltak rá kíváncsiak, hiszen ez volt elsõ nyilvános szereplése, mióta menesztették a köztévétõl. Bár hozta a tõle megszokott profizmust, többen is összesúgtak, hogy mindez csak hakni.

A fél ország felhördült, amikor karácsonykor a köztévé egyik napról a másikra menesztette Jakupcsek Gabriellát. Sokan azóta is képtelenek megemészteni, hogy már nem kedvencük, hanem Dióssy Klári vezeti a Ridikült, és Gabit a Magyarország, szeretlek című gameshow-ban sem láthatják. Tíz napja, hogy nincs a képernyőn.

Szerdán azonban újra megjelent a nyilvánosság előtt, moderátornak hívták egy rendezvényre, szereplése sok kíváncsit vonzott. Mindenki látni akarta, hogyan sikerült átvészelnie ezt a nehéz időszakot.

A HPV elleni oltásról szóló beszélgetésre a Bors munkatársai is ellátogattak. Gabi, aki a tőle megszokott profizmussal vezette a műsort, a lap munkatársainak mesélt arról, hogy érzi magát kirúgása után.

"Kipihentem magam, kisimult vagyok. Újra dolgozom, itt vagyok, jól vagyok, teszem a dolgom"

- mesélte mosolyogva, szemeiben azonban szomorúság bujkált.

Hiába állt helyt remekül új feladatkörében, a lap szerint többen is összesúgtak a háta mögött: ez bizony a köztévé műsorai után csak hakni. De mint mindent, Jakupcsek ezt is igyekezett tökéletesen csinálni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!