7 éve

Ganxsta Zolee válogatott hokisokkal készül a koncertjére

EFOTT40! Ganxsta20! Gengszterrap indítja be az idei EFOTT-ot. Igazán ütõs bulit terveznek, így profi segítséggel erõsítették állóképességüket Ganxsta Zolee-ék.

A 20 éves banda nyitja meg július 14-én az év legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. A híresen hokirajongó zenészeknek a magyar jégkorong-válogatott tagjai tartottak volna erőnléti edzést, ha gengszterék nem vették volna poénra a dolgot.

Zolee és bandája az ünnepi koncertre vendégfellépőkkel, az általuk szerzett EFOTT indulóval, valamint a hokiválogatott hathatós segítségével készül. A zenész a nyitónapi fellépésen túl a fesztivál szülinapi show-ján is részt vesz majd a Punnany Massif oldalán.

Egy ilyen koncert komoly állóképességet igényel, és bár a rapper heti ötször jár mozogni, a zenekar többi tagjára igencsak ráfért az úgynevezett szárazedzés, amivel a jégkorongozók próbálták segíteni a csapatot.

„Ezer éve jó barátságot ápolunk a hokis srácokkal, rendszeresen eljárunk a meccseikre, sőt időnként a lányom is elkísér minket

- mondta Zolee, aki azt ígéri, az EFOTT-közönség hamisítatlan Kartel-zúzással kezdhet bele a velencei fesztiválhétbe...

Különlegességként pedig ajánlja az EFOTT tiszteletére írt Tengertánc című dalt, amelynek refrénjét várhatóan a válogatott csapatvezetője, Nagy Attila és Rajna Miki, a válogatott kapusa énekli majd. A buli felvezetéséről pedig a Cseh Tamás program díjazottja, a HÁROM zenekar gondoskodik.

EFOTT – július 14-19. között, Velencén is csak szabadon…

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!