SPORT

Na, ki a király? Szavazz az Eb legjobb arcára!

Ideje áttekinteni, mit adott nekünk a labdarúgó-Eb. Mutatjuk a torna legmenőbb figuráit, neked csak szavaznod kell rájuk. Nálunk egyértelmû, ki a Király!
  • Szerző: szz

Egy héttel az Európa-bajnokság zárása előtt megnézhetjük, mit ad, mit adott nekünk a focitorna. Következzen egy szubjektív videoösszeállítás a viadal legmenőbb arcaiból! Fontos megemlíteni: itt most nem a játéktudás a fontos, az Eb legszerethetőbb pillanatait gyűjtöttük össze Ronaldo hisztijétől a magyar hősig.

Lássuk a jelölteket, neked csak szavaznod kell:

 

1. Cristiano Ronaldo

Rúghat akármennyi gólt, a portugál aranylabdás magyarok elleni dühkitörése örökre feledhetetlen marad. Már magyar néptánc is született az előadásból.

 

2. Will Grigg, aki nem is játszott

Az angol harmadosztályú Wiganből érkezett az északírek hőse. Will Grigg egy másodpercet sem játszott az Eb-n, mégis ő volt a sztár. A róla írt dal világsláger lett, nem csak északírek énekelték.

 

3. A búcsúzó Zlatan

Zlatan Ibrahimovic a svédekkel nem alkotott maradandót, azt azonban előre bejelentette, az Eb után búcsúzik a válogatottól. A belgák elleni meccset követően zseniális reklámmal köszönt el:

 

4. Izlandi vikingek
 

A mintegy 300 ezres lakosú ország csapata Angliát verve bejutott a negyeddöntőbe. A csapat a szurkolókkal ünnepel, a kommentátor pedig megőrül:

 

5. A mi fiunk

Király Gábor ismét a világ kedvence lett. Már külföldi rajongók is felveszik a szürke mackóalsót, az Eb-pillanataiból pedig egy négyperces kisfilmet sikerült összevágni.

Íme:

 

És ezeket olvastad már?