Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.28. 17:30

Ezekre a csillagjegyekre november elején nagy anyagi lehetőség vár

Az elkövetkező időszakban olyan erős energiák hatnak ránk, melyek a pénzügyeinkre is befolyással lesznek.

Alapvetően az elkövetkező időszak pozitívan hat az anyagiakra, a Nap belép a Skorpióba, ez hatalmas vitalitást, erőt jelent a Plútó quadrátjában. A pénz és a kapcsolatok bolygója pedig a Skorpióba, és ez azt jelenti, hogy sokak számára megérkezik a várva-várt áttörés, az anyagiak terén is. Ám ez sajnos nem minden csillagjegy szülötteire igaz; mutatjuk, kik most az igazán szerencsések:

Money,Cash,Dollar,Rain,Falling,On,Caucasian,Young,Woman,Using
Fotó: Andrii Iemelianenko / Shutterstock

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Eljött az álmodozás ideje: a Vénusz a Neptunusszal alkot igen jó fényszöget. Az álmoknál azonban többre is futja, ha az otthonodról van szó, és szerencsére most igazán kimeríthetetlennek mutatkozol kreatív ötletekben. Éppen ideje, mert a társad is több komolyságot vár el tőled anyagi téren is. Az üzleti, hatalmi szféra köreiből is egyre többen támogatnak, akár konkrét pénzösszegekkel, de lehetőségekkel is. Örökségre, hagyatékra is lehet kilátásod, de nagyon oda kell figyelned a legapróbb részletekre is! 

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Most élvezheted ki igazán a csillagok, no meg a földi hatalmasok támogatását, ami az anyagi helyzeteden is gyorsan meglátszik majd. Persze minden fényszög, a bolygók adta minden lehetőség annyira hat, amennyire élni is tudsz vele. A főnök kegyét is ki kell érdemelned. Jobban mondva ki kell harcolnod, de azért ezzel csak óvatosan nehogy átess a ló túloldalára. Tehát nem elég, ha csupán jól dolgozol, de valahogy be is kell vágódnod a feljebbvalóidnál. Te vagy az, aki úgy tudja ezt tenni, hogy az nem látszik talpnyalásnak. 

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

A bőséget adó találkozik uralkodó bolygóddal: ha lehet, még jobb helyzetbe kerülhetsz anyagilag. Emiatt is történhet meg, hogy az otthonodban afféle diktatórikus szerepet kezdesz el játszani. Ez érthető, ha olyan társat választottál, aki ezt elviseli. A kegyességről azonban nem szabad megfeledkezned, ne bántsd meg, akkor sem ha jót akarsz. Néha jobb is gyengének, gyengédnek mutatkozni, hisz ez felel meg igazán a természetednek. A munkahelyeden azonban kötelező erőt mutatnod, mert csak ettől várhatod ezekben a hetekben az anyagi fellendülést!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

A Neptunusz a lehető legkedvezőbb fényszögben áll a Vénusszal: itt van a szerelem, de légy résen, nehogy ez elvigye a zsebedből a pénzt. A munkában határozottan megkönnyebbülést érezhetsz, mert kevesebb a kötelességed vagy mert a rutin egyre inkább átsegít a nehézségeken. Többet sportolhatsz, vagy legalábbis rendszeresebben, és jobban figyelsz az étkezéseidre és a folyadékháztartásodra is. A pénzügyeidben is javulás várható: az eddigi ziláltságnak vége, kiegyenlített, stabil a pénz áramlása.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek