Létrehozva: 2024.08.05.

Mágikus fűszerkert, így hoznak szerencsét a gyógynövények

A mindennapok során jól jön egy kis szerencse, főleg akkor, ha több pénzre van szükséged. Fortunát te is magadhoz csábíthatod, csak egy boszorkányosan megtervezett fűszerkert kell hozzá!

Elég egy világos ablak és néhány virágcserép ahhoz, hogy kialakítsd a saját mágikus fűszerkerted. Válaszd ki a megfelelő növényeket és néhány egyszerű lépésben teremtsd meg a kis szerencsehozó oázist, majd használd fel őket az ételekbe vagy a varázslataidhoz.

Fotó: gyógynövény / freepik.com

Milyen növényt válassz?

Bazsalikom: ez a legerősebb bőséghozó, a növekvő bevételek növénye, boszorkányfűnek is nevezik. A leveleit áztasd be egy éjszakára vízbe úgy, hogy közben olyan ablak közelébe helyezd, ahol éri a Hold fénye. Utána ebből a vízből spriccelj arra a helyre, ahol dolgozni szoktál. 

Borsmenta: vonzza a szerencsét és a sikert. Hasonlóan a bazsalikomhoz, ezt is használhatod áztatásra, de jól működik amulettbe zárva és viselve, de kiszárítva füstölőként is. 

Kamilla: szerencsét hoz a játékokban, például a kártya- vagy szerencsejátékban. Mielőtt nekilátsz játszani, érdemes meginni az ebből főzött teából egy csészényit.

Kakukkfű: kinyitja az elmét, jó és új gondolatokat hoz, akár el is árulhatja a nyerő számokat a lottóban. Kiszárítva és porítva tedd egy kis szelencébe vagy üvegcsébe és hordd magadnál.

Levendula: bőséget hoz az anyagiak és az érzelmek terén is. Ültess belőle minél többet a mágikus fűszerkertbe. 

Fotó: levendula / freepik.com

Orbáncfű: amellett, hogy teaként kiváló a depresszió ellen, segíti a tiszta érzékelést és a jövőbe látás képességét is. Fontos feladatok és munkák előtt igyál az ebből készült teából.

Rozmaring: fokozza a szenvedélyt, a szerelmet és a szellemi energiákat, főzetét és friss hajtásait is használhatod varázslatokhoz. 

Lucerna: igazi pénzmágnes, vonzza magához a jólétet, a szerencsét és a boldogságot. Egy kis cserépbe ültetve rakd magadhoz közel. 

Szegfűbors: vonzza a pénzt és az üzleti sikert. Emellett segíti az együttérzést, a gyógyulást és megragadni a szerencsét. Használd fűszerként az ételeidre.

Orvosi angyalgyökér: Arkangyalnak is nevezik ezt a gyógy- és fűszernövényt, mivel igen erős védő hatása van. Elfogyasztva, de füstölőként is harmóniát és bátorságot ad, sőt úgy tartják, hogy még az ördögűzésben is segít. 

Zsálya: a bölcsesség és a védelem növénye, fejleszti az intuíciót és belátást enged a spiritualitás szférákba. 

Bojtorján: tisztító varázslatokhoz használják, valamint az ártó szándék kivédésére. Véd, gyógyít és megóv.

Körömvirág: vonzza a sikert és az igazságot a jogi dolgokban. Növeli a lelkierőt és segíti a jósálmokat, elűzi a rossz gondolatokat. 

Closeup shot of a green-leaved sage plant under the sunlight
Fotó: zsálya / freepik.com

Lóhere: a kapcsolaterősítő, a szerelemhozó és a bujasággal kapcsolatos varázslatokban hasznos, emellett segíti a pénzhozó mágiát is. 

Hogyan használd ezeket?

A növényeket teaként vagy fűszerként elfogyasztva is lehet használni, de mindegyik hatásos vízben áztatva és egy mágikus szertartás közben felhasználva, vagy porított formában magunknál hordva is. Használhatod ezeket füstölőként vagy felforralva, gőz formájában. Ilyen esetben miközben meggyújtod vagy felforralod, pontosan fogalmazd meg, miben kéred a segítségüket, és miközben már száll fel a füst vagy a gőz, gondolj arra, hogy megérkezik hozzád a várt eredménye. 


 


 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek