EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.28.

Lerántja a leplet az univerzum, ez a 3 csillagjegy sötét titkot rejteget

Talán most megérted, miért nem jön ki a legjobb barátod a szíved választottjával.

Nagyon sok oka lehet annak, hogy bizonyos barátaid miért nem kedvelik a partneredet. Vannak csillagjegyek, amely képviselőinek nincs szükségük szilárd bizonyítékokra ahhoz, hogy bizalmatlanok legyenek. Furcsa módon az ellenszenvük a barátaik iránt való szeretet jele, mert a legjobbat akarják szeretteiknek!

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Te könnyen megkedvelted a legjobb barátod szerelmét? (Fotó: Pexels)

Szűz
Minden alkalommal, amikor találkozol a legjobb barátod szerelmével, egy kicsit elromlik a hangulat. Hajlamos vagy mindent túlgondolni, a legkisebb félreértés alapján is képes vagy elítélni az adott személyt. Még ha a barátod nagyon szerelmes is, bátran kifejted, hogy találhatna jobbat, akit persze te ugyanúgy nem kedvelnél.

Skorpió
Küzdelmet jelent számodra, hogy örülj a barátaid új kapcsolatának. Mielőtt találkozol velük, gondosan utánajársz, mit lehet róluk kideríteni a közösségi oldalukról vagy a közös ismerősöktől. A bemutatás során udvariasnak és érdeklődőnek tűnsz, de valójában ilyenkor jellemértékelést végzel. Keményen kritizálsz, ha csak egy csepp rossz energiát is érzel, pontot teszel az ismerkedés végére.

Vízöntő
Alig érintkezel a legjobb barátod szerelmével. Hűséges vagy és lehet rád számítani, de a "kívülállókban" nem bízol. A legvalószínűbb, hogy unalmasnak találod majd cimborád új párját, és ezen az állásponton nem lesz könnyű változtatni! Általában azt feltételezed, hogy kapcsolat nem lesz tartós, ezért nem veszed a fáradságot, hogy jobban megismerd a "betolakodót".

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek