EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.31.

Puskapor a levegőben, 4 csillagjegynek nagy vitákat ígér a szeptemberi újhold

A Szűz jegyében lévő újhold és a szemben álló Szaturnusz elég erős energiákat mozgat meg, és nem éppen kellemeseket. Puskaporos hangulat lehet úrrá ezen a 4 csillagjegyen. Te is vitába keveredhetsz?

Szeptember 3-án 3 óra 56 perckor a Szűz jegyében lesz az újhold. Együtt áll ilyenkor a Nap és a Hold. A Szaturnusz viszont szemben áll velük. Ez nem könnyíti meg a helyzetét ennek a 4 csillagjegynek. Ragaszkodásból vita lehet, és bizony puskaporos hangulatban telhet el ez a nap. Neked sem ígérnek jót a csillagok?

Old,Woman,Ignoring,Her,Daughter,And,Son-in-law,Standing,Behind,And
Fotó: BearFotos (Illusztráció)

Kos

Válaszút elé állít az élet, rajtad áll, hogy a vitás helyzetben belekapaszkodsz a másikba, vagy elengeded azt. Lehet munkahelyi ellentétbe kerülsz, és szembe kell menj a főnököddel. Döntsd el, mi a fontos számodra, az igazságod, vagy a kölcsönös megértés és együtt haladás a projekt, vagy a siker érdekében. Tedd fel a kérdést magadnak: másképpen is jó úton haladhatsz? Feszültségben nehéz dolgozni, így jobban jársz, ha elengeded a saját kritikus véleményed. Mit gondolsz? Megéri? Ez a nap alkalmas az újrakezdésre. Ezt ne feledd!

Skorpió

Haragot és szexuális frusztráltságot hozhat számodra ez a nap. Ne menj bele féltékenységi rohamokba. Ha nem látod tisztán a szerelmi életed, akkor inkább őszinte beszélgetést kezdeményezz. Ne gyanúsítgasd a párodat, mert abból elég durva vita kerekedhet. Gondolkodj el a dolgok valóságán, hiszen ha nem tudsz változtatni egy ideje, akkor jobb elengedni a másikat. Ha pedig csak légből kapott hírbe kapaszkodsz, akkor bizony érdemes a ragaszkodó érzéseket elengedni. Nem könnyű, de nem lehetetlen. Segítenek az égiek. 

Nyilas

Ébresztő újhold a szeptemberi. A Szűz jegyében rávilágíthat olyan területre, ami az erőszakkal kapcsolatos az életedben. Legyen ez mentális vagy fizikai. Ne menj bele a régi áldozati mintába, mert találsz hozzá egy elkövetőt is. Ezeket az energiákat feszítgeti ez a nap, így jobb, ha ebből te most kimaradsz. Ez bizony bárkinél előjöhet, de a te esetedben jó ha jobban odafigyelsz rá. Ha bárki benyom rajtad egy gombot, akkor tudatosítsd, hogy beleléptél egy régi mintába, és vegyél egy nagy levegőt, lépj hátra a helyzetből. Ne menj neki a másiknak, mert tuti nem jól jössz ki a harcból. Ennek a csatának nincs győztese. Ki tudja, hogy melyik emberi kapcsolatod piszkál meg kellemetlenül. Egy barát? Valaki a családból? Esetleg egy kollégád? Vértezd fel magad, és maradj nyugalomba. 

Halak

Türelmetlenségből bizony néha nagy galiba születik. Szeretnél szárnyalni, álmaidat megélni? Nincs is ezzel semmi baj, csak ne keveredj közben összetűzésbe. Ne menj szembe az árral, csak mert azonnal szeretnél valamit. Mindennek eljön az ideje vedd ezt tudomásul. Hallgass az erős intuíciódra, hiszen abban nagyon jó vagy. Teremtsd meg magadban az egyensúlyt inkább, mint hogy kitedd magad mások intrikáinak. Kérdezd meg a régi berögzött szokásaid kapcsán, hogy biztos még szolgálnak-e téged. Van, ami régen működött most pedig más és új eszközre lesz szükséged. Merevség és szembenállás helyett, válaszd a megengedés állapotát. Bármit is szeretnél létrehozni, ez visz előre. Ne vessz össze a fél világgal, ha nem értenek veled egyet. Elengedés a kulcsszó ezen a napon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek