Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.23.
Módosítva: 2024.07.23.

Megérkezett az Oroszlán hava: 3 csillagjegynek tele lesz a pénztárcája

Merj nagyot álmodni, mert most pénzzel, bőséggel kecsegtetnek az égiek! Ez a 3 csillagjegy az Oroszlán havában nem panaszkodhat. Tele lesz a pénztárcájuk! Te is a szerencsések közé tartozol?

Az Oroszlán havában járunk, a Jupiterről, a nagy szerencsebolygóról sokat nem hallunk, hiszen május 25-e óta az Ikrekben teszi a dolgát. Ez így van most is, és ez persze továbbra is hatással van a csillagjegyekre. Míg a nap az Oroszlánban lesz, ennek a 3 csillagjegynek hoz szerencsét, és tömi tele a pénztárcájukat. Te is közéjük tartozol?

Leo,Zodiac,Sign,Represented,By,The,Lion,Head,As,The
Fotó: HstrongART / Shutterctock

Ikrek

Nyáron nem igazán tartod a mértéket az élvezetek területén. Szinte minden pillanatát kiélvezed ennek az évszaknak. Nyilván nem jön rosszul most a pénz sem. A pihenést aztán felváltják a munkanapok, és most tényleg elég pénzt teremtesz. Jól is kezeled. A szerencsések egyike vagy, mert az Oroszlán havában ahogy költesz, már áramlik is a pénz feléd. Észreveszed az élet szépségét, szeretettel ajándékozol is. Magadat és másokat is. Ne ijedj meg, nem folyik ki a pénz a kezeid közül, kezeld most lazán, de persze figyelmesen. 

Oroszlán

Igen szerencsés vagy, ami az anyagiakat jelenti. Bár ebben a pillanatban elképzelésed sincs arról, honnan érkezhet pénz, de ez nem is baj. Pont jó lesz úgy is, ha meglepetésszerűen okoz majd örömöt. Elég sokat teszel mostanában azért, hogy az elmaradt dolgaidat a helyére tedd, jut idő kikapcsolódásra is. Hívd meg az ismerőseidet kerti partira, vagy egy piknikre: ezt meghálálják az égiek. Fontos az emberi kapcsolódás, nem tudhatod, milyen híreket, vagy téged támogató eseményeket hoznak magukkal. Természetesen te is hozzáadhatsz mások életéhez. Nem is gondolnád, de összeáll a plusz pénz az őszre tmegálmodott utazásra is! Szinte minden belefér, amit elterveztél.

Mérleg

Hosszú évek munkájának gyümölcse érik most be, és ezt a bankszámládon is látni fogod. Jó bánsz a pénzzel, és végre ki is élvezheted. Az égiek elég segítőt küldenek most neked, akikkel közösségben még több bőséget teremthetsz. Vedd észre a munkahelyeden vagy az üzleti kapcsolataidban, hogy kik azok, akik ezért vannak az életedben. Hallgass intuíciódra, és megérkezik az élet nem várt ajándéka. Légy hálás és meglásd, valami nagy dolog van megvalósulóban, ami a pénzügyeidet is erősen támogatja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek