Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.11.

Ez a 4 csillagjegy július végére sajnos mélypontra kerül

Légy óvatos, figyelmes! Állj meg egy percre, mielőtt baj lenne és mély gödörbe zuhanna az életed. Ez a 4 csillagjegy július végén mindenképp legyen résen! Vajon téged is érint a veszély?

Szalad a nyár, az élet zajlik. Néha érdemes egy kicsit lassítani, vagy ránézni élethelyzetekre, kapcsolatokra, egészségre. Amíg benne pörög az ember valamiben, nehezebben látja meg a lényeget. Ezt a 4 csillagjegyet július végén padlóra küldheti az élet, ha nem veszi észre, mely életterületen nem mennek már jól a dolgai. Változásra van szükség, rugalmasságra, és egy pillanatra érdemes megállni is.  Neked is üzennek a csillagok? 

Mystical,Zodiac,Signs,From,The,Energy.,Neon,Blue,Color,Geometric
Fotó: KDdesign_photo_video

Bika

Eleget pörögtél az utóbbi időben, itt az ideje, hogy egy  kicsit magadra is figyelj. Ha nem vagy résen, az egészséged bánhatja, és a július végét az ágyban töltheted. Annyi a nyaralásnak, ha nem tudsz idejekorán leállni, lelassulni. Hangolódj inkább a nyárra, hétvégeken pihenj, mielőtt még nagy baj lenne. Ki szeret a nyáron orvostól orvosig rohangálni? Térj észhez, mielőtt megbánod, és az élet kényszerít pihenésre!

Oroszlán

Rengeteg jó dolog történik veled, mégis érdemes a kapcsolataid körül rendet raknod. Ne ragaszkodj a régi barátokhoz sem, ha látod, hogy már nem építenek a közösen megélt helyzetek. Kapcsolódj ki velük, de ha eleged van belőlük, merj búcsút inteni, mielőtt még nagy konfliktus kerekedik ki. Lehet, hogy megvisel, ha olyan embereket veszítesz el, akik fontosak neked, de jobb elengedni azokat, akik rongálnak, irigyek, vagy féltékenyek. Lásd át mások szándékát, hallgass a szívedre! Méghozzá mielőtt sérülést okoznak! Utólag ne az fájjon, hogy nem voltál elég bátor időben búcsút inteni nekik. 

Skorpió

Egy ideje elég felemás a helyzeted a munkahelyeden, és aggódsz a jövőd miatt. Július végére csúcsosodnak ki a dolgaid, ezért jobb, ha most nem szállsz szembe a főnököddel! Rossz vége lehet egy vitának, még a munkahelyed is elvesztheted miatta. Ha nem szeretnéd a hónapot  a padlón végezni, jobb, ha csökkented a benned keletkezett feszültségeket. Az égiek is megmutatják neked, hogy lassíts, halkulj el, mielőtt még kitör a katasztrófa.

Bak

Bár július elején nagyon jó napjaid voltak, talán egy nagyszerű utazás is mögötted van már. Nem jellemző rád, mégis most anyagilag meginogtál. Ha nem figyelsz a kiadásaiddal, bizony te is gyarapíthatod azok számát, aki keményen mélypontra kerülnek. Nem tervezett kiadások jönnek, és máris gyomorgörcsöd lehet attól, hogyan tovább. Ne keseredj el, légy rugalmas, mert érkezik hamarosan a segítő energia és a pénz.  Persze az anyagi helyzeted nem lesz hosszútávon kilátástalan... 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek