Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.09.

Extrém és provokatív: érkezik a Merkúr az Oroszlánba, ezeknek a csillagjegyeknek óriási fordulatot hoz

Hirtelen, váratlanul és szenvedélyes energiákkal változtatja meg az életét ennek a 3 csillagjegynek a Merkúr.

Július 2-július 25 között az Oroszlán jegyében tartózkodik a Merkúr. Energiái hirtelen nagyon erősnek tűnhetnek. Túlérzékeny lehetsz ebben az időszakban. A Plútó is teszi a dolgát a Vízöntőben, így egyre inkább beindulnak a változások. Teljesen új szemléletet , szinte 180 fokos fordulatot mutatnak a bolygók. Ennek a 3 csillagjegynek extrém fordulatot vesz az élete. Te is közéjük tartozol?

Zodiac,Wheel,And,Photo,Of,Woman,In,Mountains,Under,Sunset
Fotó: New Africa

Oroszlán

Végre fantasztikus módon tudod kiaknázni a lehetőségeidet, és a benned rejlő erőt, képességeket. Megtalálod azt, amit igazán szeretsz csinálni, és a jövőben is szívesen foglalkozol vele. Az önkifejezésben is jeleskedni fogsz. Hihetetlen, hogy ami eddig is benned lappangott, most végre a felszínre kerül, és megmutatod, hogy képes vagy teremteni is. Ráadásul mindez anyagilag is teljesen más síkra visz. A bevételeidet megsokszorozod általa. 

Szűz

A Merkúr az uralkodó bolygód, mozgása kifejezetten erős és számodra is jó változásokat hoz. Bármi célt tűztél ki az életben, most előre visz, méghozzá könnyedén. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor most egy nagyon izgalmas személyt dob eléd az élet. Merj bátran megnyílni. 

Nyilas

Az Oroszlán Merkúr feltüzeli benned a szenvedélyt, és nemcsak kiállsz magadért egy vitában, hanem képes leszel győzelmet is aratni. Ráadásul mindezt nagyon jól kezeled, és a vitapartnered sem sérül, hanem mindent megért és elfogad, annyira jól csinálod majd. Most érdemes állást is keresned, jó időszak ez, és végre a helyedre kerülhetsz. Még pénz is állhat a házhoz. 

forrás: astronet.hu-Thoma Izabella

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek