Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.11.

Ennek a 3 csillagjegynek teljesen felforgatja az életét az újhold

A Rák telihold a tiszta érzelmek és az önmagunkért való kiállás kérdéskörét feszegeti, 3 csillagjegynek pedig megváltoztatja az életét. Te is közéjük tartozol?

Rák újhold lesz szombaton, s ez olyan helyzeteket hozhat, melyek rámutatnak a sebezhetőségedre, ugyanakkor segíthetnek félelmeid felismerésében. Az újhold egyúttal arra ösztönöz, hogy merd kifejezni szükségleteidet, húzz határokat a kapcsolataidban. Változásokat is hoz, méghozzá a kapcsolatok és az önérvényesítés terén. Ennek a 3 csillagjegynek pedig teljesen felforgatja az életét.

Ramadan,Concept,-,Abstract,Background,With,Crescent,Moon,Over,The
Fotó: muratart / Shutterstock

Rák

Bár az újhold jóindulatúan terelget a változás felé, de fel is forgathatja az életedet. Érzelmi változásokat hoz a kapcsolataidban, épp ezért nagyon fontos, hogy közben kiállj saját magadért is. Ha egy régi családi vita miatt esetleg valaki távol került tőled, itt az ideje, hogy tisztázd vele a dolgokat. Egy mély beszélgetés mindent a helyére tehet, ha pedig nem értitek meg egymást, te akkor is lépést tettél a megoldás felé, és ne add fel. Ez az időszak a családi viszonyokat rendezheti számodra. 

Mérleg

Számodra a párkapcsolat nagyon fontos lett az elmúlt időszakban. Talán eljött az ideje annak, hogy végre tiszta víz kerüljön a pohárba. Tisztán kikommunikáld, hogy hol vannak a határaid. Lehet, már régóta együtt vagy a pároddal, és az elején ezt nem jól tetted meg, sokszor érezted, hogy meg sem hallja a másik, te mit hogy érzel és gondolsz. Az újhold energiáival a változás megtörténik, és bárhogy is alakul a helyzet, te a végén belső egyensúlyra találsz. Lehet, hogy nem lesz az egész folyamat kellemes, de az is lehet, hogy a párod is észrevette, hogy együtt is változnotok kell.

Halak

Érzékenyen hat rád a Rák újhold, de mindenképpen megújulást hoz. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kapcsolataidban, de a munkád kapcsán is állj ki magadért. Bár érzelmes típus vagy, de ideje elővenned a karakán énedet, és ne hagyd, hogy mindent rád terheljenek. Véges az erőd, nem minden a te dolgod. Amennyiben sikerül megértetned a főnököddel, vagy az üzleti partnereiddel, hogy mostantól másképpen mennek a dolgok, hihetetlen gyorsan változik meg körülötted minden. Új időszámítás kezdődik az életedben. 

 

 

 

 

 

 

 

 

egezhr

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek