Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.25.

Belép a Merkúr a Szűz jegyébe: ennek a 3 csillagjegynek segít rendbe hozni az életét

Július 25-én átlép a Szűz jegyébe a Merkúr. Segít a változásban, hogy az élet minden területén rend legyen. Ez a három csillagjegy most nagyon szerencsés, előreviszi őket ez a csillagállás. Te közéjük tartozol?

Július 25-én belép a Merkúr a Szűz jegyébe, ahol uralkodik, itt harmóniában van és augusztus 15-ig itt is marad. Ezt minden évben egyszer teszi meg és itt megerősíti a szellemi képességeket, így a bennünk lévő potenciált képesek leszünk kihasználni. Arra is ösztönöz, hogy az élet egyes területén végre rend legyen. Három csillagjegyet kifejezetten arra inspirál, hogy számot vessen, és segít abban, hogy a helyükre kerüljenek, rendezzék életüket. Te is közéjük tartozol?

Mercury,-,High,Resolution,Beautiful,Art,Presents,Planet,Of,The
Fotó: Vadim Sadovski

Ikrek

Családodban van mit rendbe tegyél. Fontos, hogy jól kommunikálj, légy nyitott, és nemcsak a saját nézőpontodból vizsgáld meg a dolgokat, légy empatikus, csak így leszel képes megértésre jutni és közös nevezőt találni. Fontos, hogy végre ne zárt ajtókon kopogtass be. Eljött az ideje, hogy békét kössön a család és ebben neked nagyon sokat segít a Merkúr a Szűz jegyében.

Szűz

Ne cipeld tovább magaddal a múlt emlékeit. Akár a kapcsolataidban vannak elakadások, akár a munkádban. Te aztán tudod, mi az a rendrakás, ne csak a fiókodban legyen minden zokni szín szerint összehajtva!  A múltban történ események mérge nincs rád jó hatással, tisztázd magadban, hogy ezeket eddig miért nem tetted le. Nagyot változhat az életed, ha sikerül békésen és őszintén kommunikálni, kiállni saját magadért. Lehet, hogy ami eddig visszatartott az nem más, mint a saját gondolataid, és feltételezéseid. Ha ezt megléped, a dolgok sokkal szebb és jobb nézőpontba kerülnek.

Vízöntő

Minden jel arra mutat, hogy a problémáid egy része abból adódik, hogy egy ideje nem vagy önazonos. Hallgass belső sugallataidra, és merd megmutatni igazi énedet. A kommunikáció nemcsak a szavakról szól, hanem a lélek jelzéseiről is. Ha nincs összhangban a mimikád, a mozdulataid, a szavaid és a gondolataid valamint a tetteid, akkor eltévedtél az utadon. Ez okoz kellemetlenségeket az életedben. Tedd helyre először magadban, majd azokon a területeken is, ahol ez elcsúszott. Imádod a szabadságot, de így is előfordul, hogy megfelelésből cselekszel. Ez pedig kihat az emberi kapcsolataidra. A Merkúr segít neked feljebb lépni, és nagyon fejlődhetsz ebben az időszakban. Használd ki a benned rejlő potenciált!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek