EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.19.

Megsúgták az égiek, ez a 3 csillagjegy a legjobb szerető!

Adunk némi tippet a párválasztáshoz! Te is a legszenvedélyesebb jegyek közé tartozol?

Három csillagjegy képviselőjének már a kisugárzásából is a szenvedély árad, ők a hódítás igazi mesterei! Magadra ismersz a a leírások alapján?

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Szenvedélyes szerető vagy? (Fotó: Pixabay)

Skorpió
Csábító és titokzatos természetéről ismert. Érzéki és szenvedélyes az érdeklődési körei iránt – beleértve a partnerét is. Nem riad vissza a mély érzelmi és fizikai kapcsolattól és nem fél kockázatot vállalni sem. Bár eltarthat egy ideig, amíg megbízik valakiben, aki elnyeri a bizalmát, nem fog csalódni benne!

Kos
Tüzes jegy, így bátran hajszolja azt, amire vágyik, beleértve a romantikus kapcsolatot egy méltó partnerrel. Ha egyszer kiszemel magának valakit, nincs megállás, amíg meg nem szerzi őt! Számtalan izgalmat tartogat vele az együttlét, ezért nem is érdemes neki ellenállni!

Oroszlán
Melegség és gyengédség árad belőle, miközben magabiztosan halad a céljai felé. Szeret nagyot álmodni, és ha megtetszik neki valaki, akkor azonnal kimutatja a vonzódását, kiszemeltjét elárasztja figyelmével. Ezt a túláradó szeretetet és törődést azonban ő is elvárja, az alaptermészete ugyanis, hogy szereti, ha csodálják!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek