EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.22.

Ez a 3 csillagjegy sorsfordító lehetőséget kap júliusban

Az élet folyton változik, de a sors is beleszól a történésekbe. És most igazán nagy lehetőséget adnak az égiek! Ez a 3 csillagjegy észreveszi a helyzetet, és végre nem hagyja ki a ziccert.

A júliusi csillagállások és energiák abban támogatnak abban, hogy jobban meglásd az élet értékeit. Végre nem a negatív gondolatokon és érzéseken lesz a hangsúly, hanem a lendületes változtatáson. Bármi is történik veled éppen, találd meg benne a jót, vagy azt, hogy mire tanít. Engedd el a kifogásokat, tegyél magadért és a környezetedért.  3 csillagjegy számára sorsfordító lehetőség bukkanhat fel július folyamán. Te is közéjük tartozol? 

Astrology,Smartphone,App,Concept.,Woman,On,Nature,Background
Fotó: Billion Photos

 

Oroszlán

Az elmúlt hónapban voltak napjaid, amikor elkeseredtél. A hited egy kicsit megingott. De most fordulat jön, mely véget vet a talajvesztettségnek.  Erős energiák érkeznek júliusban és nagy hatást gyakorolnak rád. Olyan lehetőséget dob eléd az élet, amit nem tudsz kihagyni. Álommunka vár rád hamarosan! Viszont nem ülhetsz karba tett kézzel, tenned is kell a sikerért és az eredményekért. Maga a folyamat könnyed lesz, nem kell belefeszülnöd, és a magánéletedre is hihetetlen jó hatással lesz. Végre lendületet vehetsz és az életed kimozdul a nehezebb energiákból. Olyan szerencséd lesz, hogy még nem várt pénz is hullik az öledbe.

Nyilas

Nem voltál túl szerencsés a szerelemben. Folyton azt érezted, hogy ez már karmikus... De most eljött a te időd! Végre lehetőséget kapsz az élettől, nem is akármilyet! Több olyan személy is belép az életedbe, vagy kerül vissza, akik nem átutazók szeretnének lenni melletted. Ha mersz nyitottabb lenni, könnyen lehet, hogy egyikőjük szívesen lehorgonyozna melletted, és ez az érzés benned is megszületik. Barátságban és szerelemben is lesz részed. Nem kizárt, hogy a hatalmas érzelem felforgatja a mindennapjaidat. Várd tárt karokkal! Sorsszerű történetek sorát élheted meg. 

Vízöntő

Bár nem vagy bizonytalan az utadon, mégis annyi dolog forog körülötted és változik, hogy szinte meg vagy ijedve attól, hogy valami kicsúszik a kezedből. Elkap az áramlás, és tisztán fogod látni a lehetőségeid közül, hogy mi az, amit most választanod kell a fejlődés, haladás és siker eléréséhez. Ne aggódj, engedd el a visszahúzó erőket, ügyesen tudod már a kifogásaidat is kezelni, elég bátorságod van, hogy megteremtsd azt, amire vágysz. A július a te hónapod lesz! Légy nyitott és oszd meg a jó ötleteidet olyan emberekkel, akiket nagyon fontosnak tartasz az életben. Minden segítséget megkapsz most az élettől.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek