EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.23.

Ennek a 3 csillagjegynek óriási fordulatot hoz a július, jön a változás

Vitalitást és lendületet hoz a július, ennek a 3 csillagjegynek pedig nagyobb változást is ígér. Fordulatos, vidám és kreatív hónap lesz.

A július lendületet és pozitív változásokat hoz 3 csillagjegynek, érdemes ezekre a hullámokra ráfeküdni, és engedni a változás erejének. Te is a szerencsések között vagy?

Woman,In,A,Field,Of,Sunflowers.,Ukraine.,Selective,Focus.,Nature.
Fotó: Tatevosian Yana

Ikrek

Magánéletedben és a karrieredben is nagy változásokra számíthatsz. Tele leszel önbizalommal, kreativitással, és a külvilág számára olyan energiákat sugárzol, ami vonzani fogja az udvarlókat. Még az igazi nagy szerelem is beléphet az életedbe ebben a hónapban. Felforgatja hirtelen az életed egy  váratlan eseményen. Ez önmagában nagy változást indít be. Élvezd ki természetesen és légy nyitott az általa megismert új emberekre is. Megmozdítják az energiák a munkád körüli helyzeted is. Ha például párkapcsolatban élsz, ne csodálkozz ha ezen a területen alakul az életed hirtelen teljesen másképpen. De gondolom az sem baj, ha  a fizetésedet emelik majd meg! A Jupiter nagy segítségedre lesz, szerencsésnek mondhatod magad. 

Skorpió

Nagy változásokra számíthatsz te is. Szinte megújulsz, de ehhez változtatnod kell a jelenlegi életmódodon. Ha elkezdesz edzeni, többet mozogni, egészségesebben étkezni, az ad egy nagyobb lendületet, és jobb kedvet is.  Az Uránusz arra sarkall, hogy kísérletezz és fedezd fel a saját magad határait és légy bátor, tegyél meg olyan dolgokat is, amit eddig nem. Ha már kiszemelt az Uránusz, akkor nem viccel, hirtelen és nagy változásokat hoz neked. Belső utadon nagyot haladsz, rengeteg dolgot megtudhatsz a családodról, hozott mintákról, ezek feldolgozása felszabadít, és új utakat nyit meg számodra. Párod igyekszik majd a földön tartani téged, fogadd el a segítségét, mert azért jó, ha van alattad talaj is. 

Vízöntő

Bár a július kihívások elé állít, de te tele leszel fékezhetetlen energiával. A mozgás lendületet ad, és ez a hangulatodat is befolyásolja. Lelkes és romantikus hangulat vesz rajtad erőt. Szabadidődet kirándulással, utazással és a családdal szívesen töltöd majd. Remek formában leszel, és a Mars támogat majd ebben. Ne becsüld le magad, de vigyázz, azért ne kerülj konfliktusba sem a túlzott magabiztosságoddal. Fogadd el, hogy nem mindenki képes veled lépést tartani. Előfordulhat, hogy a régi barátaid nem tartanak veled, ne bánd, az úton nem vagy soha egyedül. Engedd szabadjára a fantáziádat, és használd ki képességeidet, kreatív energiáidat. Álmaidat valósíthatod meg, és anyagilag is támogatva leszel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek